Alle evenementenlocaties in Grobbendonk op een rij

De beste evenementenlocaties in Grobbendonk vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke evenementenlocaties in Grobbendonk. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Evenementenzaal de Dreef - Vorselaar

Schrijf review Vorselaar (4 km)

Zaal de Dreef is een moderne eventlocatie gelegen in de Kempense gemeente Vorselaar. De polyvalente indeling maakt de zaal bruikbaar voor verschillende events. Ideaal voor grote feesten, optredens en fuiven, theater en bedrijfsevenementen.

Zaal Lux - vzw MinC (Music Incorporated)

Zaal Lux - vzw MinC (Music Incorporated)

Schrijf review België (4.9 km)

Art Center Hugo Voeten

Art Center Hugo Voeten

Schrijf review Herentals (7.7 km)

Het Art Center is een multi-inzetbare en flexibele locatie die zich perfect leent tot het onderbrengen van een breed scala aan bedrijfsevents. Door grote karaktervolle ruimtes is het Art Center uitermate geschikt voor uw events.

Het Netepaleis te Kessel

Het Netepaleis te Kessel

Schrijf review Kessel-Nijlen (7.8 km)

Het Netepaleis is een prachtige transparante ruimte met binnen- en butentuinen, waar je onthaald kan worden met muziek, en veel meerwaarde kan geven aan je congres door tussendoor van plaats te wisselen, te bewegen, ...

Kasteel Hallehof

Kasteel Hallehof

Schrijf review Halle (10.6 km)

Vesela Subotic en haar gezin hebben het kasteel onlangs een volledige renovatiebeurt gegeven en zorgen voor een nieuwe invulling van het kasteel, namelijk verhuur van zalen voor: private dining, product presentatie, huwelijks feesten, fotoshoots etc.

Boxs

Boxs

Schrijf review 's Gravenwezel (15.5 km)

Sommigen noemen ons een reclamebureau. Anderen een communicatiebureau, of een productiehuis, nog anderen zien ons als eventkantoor.

De Casteleer

De Casteleer

Schrijf review Kasterlee (16.9 km)

Vieren is een vak en bij De Casteleer weten ze goed hoe dat moet! Ze zorgen ervoor dat de gasten hun passie voor vieren kunnen zien, proeven en voelen. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, creëren ze een totaalbeleving.

Kasteel Fruithof

Kasteel Fruithof

Schrijf review Boechout (17.8 km)

Kasteel Fruithof. Grandeur en authenticiteit met een eigenwijs karakter voor elk evenement. Verborgen parel in een groene oase van rust.

AED Studios

AED Studios

10 reviews Lint (18.7 km)

Welkom bij AED Studios, de ideale locatie voor uw volgende business event. AED Studios biedt alle faciliteiten om uw gasten te entertainen in het meest complete mediacenter van Europa.

Feestzaal t' Lepeltje

Feestzaal t' Lepeltje

Schrijf review Duffel (19.1 km)

De plaats voor al uw gelegenheden en volgens ieders budget meet een verzorgde, moderne tuin.

WIMEC

WIMEC

Schrijf review Turnhout (19.1 km)

WIMEC staat voor Würth International Meeting- and Eventcentre. Je kan ons vinden in de vroegere galerij van het Würth-gebouw te Turnhout.

Antwerps Uitvaartcentrum

Antwerps Uitvaartcentrum

Schrijf review Borgerhout (19.9 km)

Het Antwerps Uitvaartcentrum is een hedendaags gebouw dat zich leent tot afscheid nemen. Buiten dit, bieden we expositieruimte aan voor kunstenaars, ruimtes voor seminaries of workshops en ruimtes voor bedrijfsvoorstellingen, productvoorstellingen e.d.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'evenementenlocaties in Grobbendonk'.

AED Studios

AED Studios

Galabal Belgische Luchtmacht

|Jo Heylens (Defensie - Luchtmacht)|02/08/2018

Vorig jaar organiseerden we het Galabal van de Belgische Luchtmacht in studio 16 van AED studios. De F-104 op sokkel aan de ingang paste perfect in het thema. Zowel de VIPs als de andere aanwezigen waren vol lof over dit evenement. De prestigieuze locatie paste ideaal bij de gala-uniformen, spencers, feestjurken en bij de grandeur van dit galabal. "Flying high in AED studios". Wij komen dit jaar terug

AED Studios

AED Studios

Trends Gazellen @ AED Studios

|Mieke Knabben (Roularta Media Group)|01/08/2018

In 2017 organiseerden wij de "Trends Gazellen - Provincie Antwerpen" in de AED Studios in Lint. 200 Antwerpse topondernemers waren aanwezig om de snelst groeiende bedrijven in hun provincie te leren kennen. Wij maakten hiervoor gebruik van de technisch goed uitgeruste aula. Achteraf werd er gegeten, gedronken én genetwerkt in Studio Six. Bedankt AED voor de zeer geslaagde avond, de professionele begeleiding en de topsfeer! Wij keren terug!

AED Studios

AED Studios

Een onvergetelijk team & persevent in de AED studio's

|Arne Schelkens (Gemini)|30/07/2018

In juni 2018 hebben we het AED team onder de arm genomen voor de organisatie van ons jaarlijks pers & teamevent. Hiervoor maakten we gebruik van de gezellige Studio Six zaal. De voorbereiding werd in handen genomen door een jonge eventplanner, zij zorgde voor de link met andere collega's zoals de kok, geluidsman, etc. De zaal was tiptop in orde, pijltjes aangebracht vanaf de parking en food/drinks tot in de puntjes afgewerkt. Een echte aanrader voor een company event!

AED Studios

AED Studios

Corporate events

|Peter Huys (Blue Dolphin Logistics bvba)|30/07/2018

Het is een eer en genoegen om te kunnen samenwerken met een bedrijf dat beschikt over een zo uitgebreide accommodatie van eventruimtes. Binnenkort zijn er opnieuw events geboekt, en we kijken er alvast naar uit.
De ondersteuning die voorhanden is, voldoet aan alle eisen om een event succesvol te maken.
Het is een professionele partner waar je ten volle kan op rekenen.

Top evenementenlocaties in Grobbendonk

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de evenementenlocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste evenementenlocaties in het centrum van Grobbendonk? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle evenementenlocaties in Grobbendonk dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte evenementenlocatie in het centrum van Grobbendonk

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Grobbendonk. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een evenementenlocatie boeken in het centrum van Grobbendonk was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze evenementenlocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Grobbendonk, Feestzalen in Grobbendonk, Trouwlocaties in Grobbendonk, Vergaderzalen in Grobbendonk

Jouw evenementenlocatie in Grobbendonk toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw evenementenlocatie toe aan dit overzicht met evenementenlocaties in Grobbendonk. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: