Alle congreslocaties in Los Angeles op een rij

De beste congreslocaties in Los Angeles vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 21+ unieke congreslocaties in Los Angeles. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Vibiana

Schrijf review Los Angeles, CA (0.2 km)

Vibiana is een locatie voor bruiloften, evenementen en podiumkunsten in de historische kern van het centrum van Los Angeles.

No Photo Available

The Alexandria Ballrooms

Schrijf review Los Angeles, CA (0.8 km)

De Alexandria Ballrooms zijn sinds 1906 een historisch hoofdbestanddeel en bieden een van de meest luxueuze evenementenlocaties in Los Angeles, ideaal voor uw volgende privé- of zakelijke evenement.

No Photo Available

The Majestic Downtown

Schrijf review Los Angeles, CA (1.1 km)

The Majestic Downtown is een nationale favoriet als het gaat om evenementenlocaties voor de meest speciale evenementen in Los Angeles.

No Photo Available

The Unique Space

Schrijf review Glendale, CA (1.7 km)

De Unique Space doet zijn naam echt eer aan, want het kan een aantal evenementen huisvesten in verschillende ruimtes in LA.

No Photo Available

The Theater at Ace Hotel

Schrijf review Los Angeles (1.7 km)

The Theatre at Ace Hotel is een prachtig ouderwets theater in het hart van Los Angeles, perfect voor een verscheidenheid aan evenementen!

No Photo Available

The Belasco

Schrijf review Los Angeles (2 km)

The Belasco is een enorm Broadway-theatergebouw in het hart van Los Angeles, perfect voor uw volgende bedrijfs- of privé-evenement!

No Photo Available

City Market Social House

Schrijf review Los Angeles (2.1 km)

City Market Social House is een evenementenlocatie met verschillende ruimtes op één locatie, perfect voor uw volgende evenement in LA!

No Photo Available

Honeypot

Schrijf review Los Angeles, CA (2.2 km)

Honeypot is een groot magazijn, omgetoverd tot een prachtige evenementenruimte voor uw volgende bruiloft of bedrijfsevenement in Los Angeles!

No Photo Available

Hudson Loft

Schrijf review Los Angeles, CA (2.3 km)

Hudson Loft is een voormalige autodealer, omgebouwd tot een prachtige evenementenlocatie met meerdere verdiepingen in het centrum van LA.

No Photo Available

The East Angel

Schrijf review Los Angeles (2.6 km)

The East Angel is een moderne in- en outdoor evenementenlocatie in het hart van Los Angeles.

No Photo Available

Magic Box

Schrijf review Los Angeles (3.1 km)

Magic Box is het beste congrescentrum en creatieve evenementenruimte van Downtown LA.

No Photo Available

Casa Vertigo

Schrijf review Los Angeles, CA (3.5 km)

Casa Vertigo is een unieke ruimte voor privé- en bedrijfsevenementen in het hart van Los Angeles.

No Photo Available

The Wiltern

Schrijf review Los Angeles (6.1 km)

The Wiltern is een prachtig oud theatergebouw in het centrum van LA, perfect voor uw volgende zakelijke of privé-evenement.

No Photo Available

The Ebell of Los Angeles

Schrijf review Los Angeles, CA (7.5 km)

The Ebell of Los Angeles is een locatie met meerdere ruimtes, gelegen in een prachtig herenhuis in Italiaanse stijl in LA.

No Photo Available

Taglyan Complex

Schrijf review Los Angeles, CA (8.9 km)

Het Taglyan Complex is een prachtige feestzaal in het hart van Hollywood, Los Angeles.

No Photo Available

The Hollywood Palladium

Schrijf review Los Angeles (9 km)

Hollywood Palladium is een prachtige theater- en evenementenlocatie in het hart van Los Angeles.

No Photo Available

Candela La Brea

Schrijf review Los Angeles, CA (9.4 km)

Candela La Brea is een Mexicaans restaurant en evenementenlocatie in het hart van Los Angeles, perfect voor uw volgende zakelijke of privé-evenement.

No Photo Available

Casita Hollywood

Schrijf review Los Angeles (10 km)

Casita Hollywood omschrijft zichzelf als een nieuw evenementencentrum in Hollywood en biedt binnen- en buitenruimte voor uw volgende evenement.

No Photo Available

Jet Center Los Angeles

Schrijf review Hawthorne, CA (16.4 km)

Jet Center LA is een kleine luchthaven voor privéjets en biedt evenementenruimte voor uw volgende zakelijke bijeenkomst in het hart van Hawthorne, Los Angeles.

No Photo Available

L'Cheriyve Studios

Schrijf review Gardena, CA (16.4 km)

L'Cheriyve Studios is een luxe, ouderwetse evenementenlocatie in het hart van Los Angeles.

No Photo Available

AC Hotel by Marriott LA South Bay

Schrijf review El Segundo, California (19.2 km)

Het AC Hotel in Los Angeles South Bay is een grote hotel- en evenementenlocatie, beheerd door Marriott Bonvoy. Het is perfect voor uw volgende privé- of bedrijfsevenement in El Segundo, LA.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Los Angeles

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Los Angeles? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Los Angeles dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Los Angeles

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Los Angeles. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Los Angeles was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Los Angeles, Feestzalen in Los Angeles, Trouwlocaties in Los Angeles, Vergaderzaal in Los Angeles

Jouw congreslocatie in Los Angeles toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Los Angeles. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: