Alle vergaderzalen in Los Angeles op een rij

De beste vergaderzalen in Los Angeles vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 9+ unieke vergaderzalen in Los Angeles. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

The Unique Space

Schrijf review Glendale, CA (1.7 km)

De Unique Space doet zijn naam echt eer aan, want het kan een aantal evenementen huisvesten in verschillende ruimtes in LA.

No Photo Available

The Theater at Ace Hotel

Schrijf review Los Angeles (1.7 km)

The Theatre at Ace Hotel is een prachtig ouderwets theater in het hart van Los Angeles, perfect voor een verscheidenheid aan evenementen!

No Photo Available

The Belasco

Schrijf review Los Angeles (2 km)

The Belasco is een enorm Broadway-theatergebouw in het hart van Los Angeles, perfect voor uw volgende bedrijfs- of privé-evenement!

No Photo Available

Hudson Loft

Schrijf review Los Angeles, CA (2.3 km)

Hudson Loft is een voormalige autodealer, omgebouwd tot een prachtige evenementenlocatie met meerdere verdiepingen in het centrum van LA.

No Photo Available

The East Angel

Schrijf review Los Angeles (2.6 km)

The East Angel is een moderne in- en outdoor evenementenlocatie in het hart van Los Angeles.

LA River Studios

LA River Studios

Schrijf review Los Angeles (5.6 km)

Los Angeles River Arts is een oud pakhuis dat nu dienst doet als een prachtige evenementenlocatie voor uw volgende evenement in Los Angeles.

No Photo Available

Jet Center Los Angeles

Schrijf review Hawthorne, CA (16.4 km)

Jet Center LA is een kleine luchthaven voor privéjets en biedt evenementenruimte voor uw volgende zakelijke bijeenkomst in het hart van Hawthorne, Los Angeles.

No Photo Available

L'Cheriyve Studios

Schrijf review Gardena, CA (16.4 km)

L'Cheriyve Studios is een luxe, ouderwetse evenementenlocatie in het hart van Los Angeles.

No Photo Available

AC Hotel by Marriott LA South Bay

Schrijf review El Segundo, California (19.2 km)

Het AC Hotel in Los Angeles South Bay is een grote hotel- en evenementenlocatie, beheerd door Marriott Bonvoy. Het is perfect voor uw volgende privé- of bedrijfsevenement in El Segundo, LA.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Los Angeles

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Los Angeles? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Los Angeles dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Los Angeles

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Los Angeles. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Los Angeles was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Los Angeles, Evenementenlocaties in Los Angeles, Feestzalen in Los Angeles, Trouwlocaties in Los Angeles

Jouw vergaderzaal in Los Angeles toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Los Angeles. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: