Alle congreslocaties in Ede op een rij

De beste congreslocaties in Ede vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke congreslocaties in Ede. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Hotel en Congrescentrum de ReeHorst

Schrijf review Ede (1 km)

Al meer dan 30 jaar is ReeHorst de bekende locatie voor landelijke congressen, feesten en vergaderingen. Gerenommeerde bedrijven organiseren hun congres graag persoonlijk met de ervaren specialisten van ReeHorst.

Cultura Ede

Cultura Ede

Schrijf review Ede (1.4 km)

Een sfeervolle vergadering, evenement of voorstelling op 1,5 meter? Bij Cultura ben je hiervoor aan het juiste adres!

No Photo Available

50|50 hotel en congrescentrum Belmont

Schrijf review Ede (4.9 km)

De Werelt

De Werelt

Schrijf review Lunteren (5.8 km)

Congrescentrum De Werelt in Lunteren staat in een prachtige, bosrijke omgeving. Centraal in Nederland, goed bereikbaar via de A30 en er zijn 400 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Schrijf review Wolfheze (7.2 km)

Vergaderen in de natuur? Dan bent u bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp op de juiste plek. De unieke ligging en verschillende vergadermogelijkheden zal uw vergadering lijden tot een succes!

Hotel WICC

Hotel WICC

Schrijf review Wageningen (7.3 km)

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Schrijf review Wageningen (7.8 km)

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg ligt midden in een bosrijke omgeving aan de Utrechtse Heuvelrug. Het eigentijdse hotel beschikt over een capaciteit voor recepties tot wel 800 gasten!

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Schrijf review Wolfheze (10.2 km)

Op zoek naar een vergaderruimte in de buurt van Arnhem? Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze biedt u alles wat u nodig heeft! De 12 multifunctionele zalen bieden u de perfecte mogelijkheden!

Hotel Papendal

Hotel Papendal

Schrijf review Arnhem (11.1 km)

Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Van kleine vergaderingen tot de grootste congressen.

Kasteel De Schaffelaar

Kasteel De Schaffelaar

Schrijf review Barneveld (13.2 km)

Kasteel De Schaffelaar in Barneveld een monumentaal kasteel met een exclusieve uitstraling.

Midden Nederland Hallen

Midden Nederland Hallen

Schrijf review Barneveld (14.6 km)

De Midden Nederland Hallen is een groot, multifunctioneel en modern evenementencomplex in het hart van Nederland.

Safari Meeting Centre

Safari Meeting Centre

Schrijf review Arnhem (16.2 km)

Midden in Burgers' Zoo ontdekt u een luxe zakelijk congrescentrum: het Safari Meeting Centre. Aan één zijde ziet u het tropisch regenwoud, terwijl u aan de andere zijde geniet van de Afrikaanse savanne.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top congreslocaties in Ede

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de congreslocatie een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste congreslocaties in het centrum van Ede? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle congreslocaties in Ede dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte congreslocatie in het centrum van Ede

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ede. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een congreslocatie boeken in het centrum van Ede was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze congreslocaties? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Evenementenlocaties in Ede, Feestzalen in Ede, Trouwlocaties in Ede, Vergaderzalen in Ede

Jouw congreslocatie in Ede toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw congreslocatie toe aan dit overzicht met congreslocaties in Ede. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: