header

Congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem

De mooiste congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem!

Congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kinepolis Gent

Kinepolis Gent

Schrijf review 14.3 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in bruisend Gent, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Dan zal Kinepolis Gent je wellicht heel aangenaam verrassen.

ICC international convention center ghent

ICC international convention center ghent

Schrijf review 14.5 km

ICC ghent gelegen in het Citadelpark heeft vele troeven. Met een auditorium tot 1000 personen en nog 25 polyvalente zalen liggen zowel kleine als grote evenementen voor de hand: congressen, meetings, persconferenties, seminaries, happenings, ...

Capitole Gent

Capitole Gent

Schrijf review 14.8 km

Capitole Gent is een unieke locatie voor uw events, meetings of conferenties. Gelegen op het makkelijk bereikbare Gent Zuid, vlakbij het centrum, biedt Capitole Gent u de ideale ruimtes voor een succesvol evenement.

No Photo Available

Kunstencentrum Vooruit

Schrijf review 15 km
Flanders Expo

Flanders Expo

Schrijf review 15.2 km

Organiseert u een seminarie of bedrijfsfeest? Of beide? Welkom in FLEX Meeting Center. Een hypermodern, superflexibel ontmoetingscentrum in Gent. Uw trendy platform voor business, training & entertainment.

Handelsbeurs Concertzaal

Handelsbeurs Concertzaal

Schrijf review 15.4 km
Opera Gent

Opera Gent

8 reviews 15.4 km

De Gentse opera kan wel degelijk het decor zijn van uw evenement. Dit historisch gebouw dateert uit 1840 en is met zijn rijke versieringen, statige trappen en schitterende kroonluchters een unieke setting.

Joule

Joule

Schrijf review 16.2 km
Thagaste bvba

Thagaste bvba

Schrijf review 16.4 km
Aula Schaubroeck

Aula Schaubroeck

Schrijf review 16.9 km

Een uniek audiorium met 200 zitplaatsen gelegen in het hart van Oost-Vlaanderen. Een mega groot projectscherm en uitstekend geluid. Meerdere kleine zalen beschikbaar. Gratis parking.

De Montil

De Montil

16 reviews 19.6 km

De Montil is reeds meer dan 35 jaar de ideale locatie voor grote en kleine evenementen. Mensen delen hier hun vreugde en enthousiasme binnen de context van hun bedrijf of van privé-aangelegenheden.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.75/10. Gebaseerd op 24 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem'.
 • De Montil

  De Montil

  revieuw De Montil

  Alles verloopt steeds vlot, bij extra vragen van ons komt hier altijd een positief antwoord op. Goede bediening door het personeel!

  Bjorn Samson - Flanders' FOOD - 28/01/2020

 • Opera Gent

  Opera Gent

  Opera Gent mooiste locatie!

  De grandeur van het gebouw en de magnifieke zalen dragen bij tot het slagen van ieder event, van B2B tot privé trouwfeest. Combineer dit dan nog eens met perfecte opvang en begeleiding door Inge Vekemans en alles loopt op wieltjes. Doe zo verder!

  Stefan De Cleene - Foodstories - 19/11/2019

 • De Montil

  De Montil

  Een jaarlijks feest

  Elk jaar in september - en dit nu al voor de 6de keer - organiseren we een nationaal congres voor onze beroepsgroep.
  Omwille van het aantal deelnemers zijn we na de eerste editie van een kleinere locatie naar "De Montil" moeten overschakelen.
  Dit hebben we ons nog geen moment beklaagd.
  Elk jaar opnieuw kunnen we met een gerust gemoed vooruitkijken naar en achteraf heel tevreden terugblikken op een geslaagd event, waarbij zowel de infrastructuur, catering als technische ondersteuning perfect is.
  Voor ons is "De Montil" bijgevolg een synoniem voor "top" in ondersteuning van een congres.

  Dirk Van Gysel - ABC of Pediatric Dermatology - 28/09/2019

 • De Montil

  De Montil

  Excelente Partner

  'De Montil' is niet zomaar een event leverancier, maar een echte partner om je events te organiseren.
  De persoonlijke aanpak is zeker een troef. Bij ieder event is het opnieuw thuiskomen, professioneel, maar toch met een persoonlijke aanpak.
  Naast een aangename accommodatie, kan je er ook terecht voor een verzorgde maaltijd.
  Top team, van onderhoudsmedewerkers tot directie !!!

  Franky De Cock - Horta - 23/09/2019

Congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem? eventplanner.be helpt je verder. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een congreslocatie in Sint-Lievens-Houtem. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle congreslocatie in de buurt van Sint-Lievens-Houtem. Voor 'congreslocatie Sint-Lievens-Houtem' hebben we momenteel 11 alternatieven.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de kijker.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Oost-Vlaanderen, Evenementenlocaties in Sint-Lievens-Houtem, Feestzalen in Sint-Lievens-Houtem, Trouwlocaties in Sint-Lievens-Houtem, Vergaderzalen in Sint-Lievens-Houtem

Filters

Sorteer op afstand

Rond Sint-Lievens-Houtem

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties