header

Congreslocatie in Baardegem

De origineelste congreslocatie in Baardegem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in Baardegem!

Congreslocatie in Baardegem

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

De Montil

De Montil

16 reviews 6.1 km

De Montil is reeds meer dan 35 jaar de ideale locatie voor grote en kleine evenementen. Mensen delen hier hun vreugde en enthousiasme binnen de context van hun bedrijf of van privé-aangelegenheden.

Hangar 43

Hangar 43

Schrijf review 8.8 km

No Photo Available

JDK Hal

Schrijf review 14.3 km
NEP Studio

NEP Studio

Schrijf review 14.4 km

NEP Belgium biedt 3 studio's in België en hebben toegang tot meer dan 50 studio's en controlekamers over de hele wereld.

Kinepolis Brussel

Kinepolis Brussel

Schrijf review 15.3 km

Op zoek naar dé perfecte eventlocatie in Brussel, ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met wagen en openbaar vervoer? Zoek dan niet verder en ontdek hier wat Kinepolis Brussel te bieden heeft.

ADAM - Art & Design Atomium museum

ADAM - Art & Design Atomium museum

Schrijf review 15.4 km
Brussels Expo

Brussels Expo

Schrijf review 15.4 km

Brussels Expo is uniek! Achter de historische architectuur van Brussels Expo, schuilt er een succesvolle mix innovatieve technologieën uit de 21e eeuw.

Atomium vzw

Atomium vzw

Schrijf review 15.4 km

Uw event organiseren in het symbool van België? Dat kan! Op een boogscheut van Brussels Expo, biedt het internationale symbool van de hoofdstad van België u een uitzonderlijk en uniek kader van glas en staal voor elk type evenement.

Docks Dome

Docks Dome

Schrijf review 18.3 km

Located on the roof of the shopping district Docks Bruxsel, the exceptional venue completely revolutionizes the approach of events. Its atmosphere is favorable to moments of fun and conviviality.

The EGG Brussels

The EGG Brussels

Schrijf review 18.8 km

The Egg Brussels is een unieke en volledig modulair infrastructuur die ongetwijfeld uw project zal transformeren in een originele en succesvolle ervaring, vanaf 2 tot 999 personen.

No Photo Available

Halles Des Tanneurs

Schrijf review 19.2 km
Wild Gallery

Wild Gallery

Schrijf review 19.4 km

Wild Gallery is een evenementenzaal in een postindustrieel gebouw in Brussel. De plaats biedt 2200 m2 modulaire ruimte die plaats biedt aan maximaal 1100 gasten. 

Floreal group

Floreal group

Schrijf review 19.4 km

No Photo Available

La Tricoterie

Schrijf review 19.5 km

No Photo Available

Square - Brussels Meeting Centre

Schrijf review 19.6 km
Proximus Lounge

Proximus Lounge

Schrijf review 19.6 km

Proximus lounge is een professionele evennementenlocatie in de regio Brussel.

No Photo Available

Conservatoire Royal Brussel

Schrijf review 19.7 km

No Photo Available

Claridge

Schrijf review 19.9 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in Baardegem'.
 • De Montil

  De Montil

  revieuw De Montil

  Alles verloopt steeds vlot, bij extra vragen van ons komt hier altijd een positief antwoord op. Goede bediening door het personeel!

  Bjorn Samson - Flanders' FOOD - 28/01/2020

 • De Montil

  De Montil

  Een jaarlijks feest

  Elk jaar in september - en dit nu al voor de 6de keer - organiseren we een nationaal congres voor onze beroepsgroep.
  Omwille van het aantal deelnemers zijn we na de eerste editie van een kleinere locatie naar "De Montil" moeten overschakelen.
  Dit hebben we ons nog geen moment beklaagd.
  Elk jaar opnieuw kunnen we met een gerust gemoed vooruitkijken naar en achteraf heel tevreden terugblikken op een geslaagd event, waarbij zowel de infrastructuur, catering als technische ondersteuning perfect is.
  Voor ons is "De Montil" bijgevolg een synoniem voor "top" in ondersteuning van een congres.

  Dirk Van Gysel - ABC of Pediatric Dermatology - 28/09/2019

 • De Montil

  De Montil

  Excelente Partner

  'De Montil' is niet zomaar een event leverancier, maar een echte partner om je events te organiseren.
  De persoonlijke aanpak is zeker een troef. Bij ieder event is het opnieuw thuiskomen, professioneel, maar toch met een persoonlijke aanpak.
  Naast een aangename accommodatie, kan je er ook terecht voor een verzorgde maaltijd.
  Top team, van onderhoudsmedewerkers tot directie !!!

  Franky De Cock - Horta - 23/09/2019

 • De Montil

  De Montil

  Uitstekende service

  Onze aankoopgroepering organiseert in De Montil al jaren een beurs met onze leveranciers voor onze aangesloten drankenhandelaars, en geregeld ook vergaderingen met onze aandeelhouders. Dit verloopt steeds in de opperbeste omstandigheden, niet alleen omwille van het aangename kader en inrichting van de zalen en de omgeving van het complex, maar vooral ook het gevolg van de professionaliteit waarmee De Montil en haar medewerkers onze organisatie technische en praktisch ondersteunt. Ook op vlak van catering wordt een uitstekende kwaliteit aangeboden. We hopen dan ook de samenwerking met De Montil nog jaren te kunnen voortzetten.

  Danny Van Hove - Belgian Beverages cvba - 10/09/2019

Congreslocatie in Baardegem

Ben je op zoek naar een congreslocatie in Baardegem? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je razendsnel alle congreslocatie in Baardegem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in Baardegem

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in Baardegem. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle congreslocatie in de buurt van Baardegem. Voor 'congreslocatie Baardegem' hebben we momenteel 18 alternatieven.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie Oost-Vlaanderen, Evenementenlocaties in Baardegem, Feestzalen in Baardegem, Trouwlocaties in Baardegem, Vergaderzalen in Baardegem

Filters

Sorteer op afstand

Rond Baardegem

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties