header

Congreslocatie in De Haan

De mooiste congreslocatie in De Haan vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete congreslocatie in De Haan!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Congreslocatie in De Haan'.
 • GreenBridge nv

  GreenBridge nv

  Zeer goede locatie en uitstekende ondersteuning van de staff

  Verschillende keren hebben we hier events georganiseerd, zowel voor kleinere groepen als voor grotere (een honderdvijftigtal mensen). Telkens kregen we uitstekende ondersteuning van de staff, zowel vooraf als tijdens het event. Ze denken graag mee en gaven vrijblijvende suggesties ter verbetering van ons event. Zeer handig is ook de ervaring met lokale catering, waardoor we hiervoor ook een oplossing op maat én met kwaliteit konden vinden. We keren zeker én tevreden terug!

  Peter Troch - Universiteit Gent, vakgroep Civiele Techniek - 03/02/2020

 • GreenBridge nv

  GreenBridge nv

  Warm onthaal met vlotte parkeer faciliteiten

  Met een gerust hart kunnen we telkens onze grotere meetings in Greenbridge organiseren: zeer verzorgde catering/koffie tafel, ruime zalen, perfecte akoestiek, goede click-share projectie mogelijkheden, vlotte parkeermogelijkheden met elektrische laadpalen en een heel vriendelijk onthaal aan de balie bij aankomst van de bezoekers.
  Dus een perfecte plaats om meetings te hebben en in voorbereiding ervan 100% op de inhoud te kunnen focussen.

  Els Ghyselen - POM West-Vlaanderen - 09/01/2020

 • GreenBridge nv

  GreenBridge nv

  uitstekende organisatie module internationale offshore wind energie MBA

  GreenBridge was de ideale locatie voor de organisatie van een module betreffende een internationale offshore wind energie MBA.
  De praktische organisatie, de ontvangst, de catering, … was prima geregeld alsook waren alle materiële benodigdheden voorhanden. Alle deelnemers waren unaniem positief over de organisatie gedurende de verschillende dagen die zij doorbrachten binnen GreenBridge. Tevens was GreenBridge de geschikte locatie gelet op de context van hernieuwbare energie.

  katrien criel - POM West-Vlaanderen - 08/01/2020

Congreslocatie in De Haan

Ben je op zoek naar een congreslocatie in De Haan? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je razendsnel alle congreslocatie in De Haan (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte congreslocatie!

Huur een congreslocatie in De Haan

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een congreslocatie in De Haan. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet meteen een overzicht van alle congreslocatie in de buurt van De Haan. Voor 'congreslocatie De Haan' hebben we momenteel 7 alternatieven.

Jouw congreslocatie toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw congreslocatie in de spotlight.

Relevante links: Congreslocatie in de provincie West-Vlaanderen, Evenementenlocaties in De Haan, Feestzalen in De Haan, Trouwlocaties in De Haan, Vergaderzalen in De Haan

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!