Hangaar2

Hangaar2

  • Wassenaarseweg 75, 2223 LA Katwijk, Nederland

Momenteel maakt de TheaterHangaar furore als toepasselijke locatie voor de succesvolle voorstelling Soldaat van Oranje - De Musical. Maar er is meer dan de TheaterHangaar.

 

Hangaar2 is een voormalige vliegtuighangaar en geschikt gemaakt voor evenementen.

 

Hangaar2 bevindt zich op voormalig Marine vliegkamp Valkenburg in Katwijk. Een vliegveld dat tot begin 2007 werd gebruikt als vliegbasis voor de Koninklijke Nederlandse Marine. Nog overal op het vliegveld proef je de geschiedenis. Een treffende omschrijving voor deze locatie is: industrieel, indrukwekkend en groots met een stoere look en feel. Daarnaast zal de bijzondere omgeving en uitstraling van het vliegveld een extra dimensie geven aan het evenement.

 

Hangaar2 is maar liefst 2.450 m2 groot. De locatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld congressen, beurzen en productpresentaties en heeft een capaciteit voor 2.500 personen. Meer kan ook, maar dan is de aanvraag van een aparte vergunning vereist.

 

Hangaar2 is ook te combineren met de tegenoverliggende TheaterHangaar en het buitenterrein inclusief de opstelplatformen welke ideaal zijn voor automotive of andere aan mobiliteit gerelateerde evenementen.

Reviews over Hangaar2

Er zijn (nog) geen reviews over Hangaar2. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Hangaar2

Wifi

gratis 

Aantal personen

20 - 2500 

Bereikbaarheid

auto 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

kust 

Catering locatie

vrij van catering 

Faciliteiten

blackbox