RIB-adventure & Dolphin Events

RIB-adventure & Dolphin Events

  • Admiraliteitskade 86, 3089 Rotterdam, Nederland

The RIB/Powerboat-Adventure Professionals uit Rotterdam

Mag het ietsje meer Adrenaline zijn ?!

 

Wij verzorgen RIB/Powerboat-events in Rotterdam, Amsterdam en de rest van Nederland. Maar ook in Duitsland (Düsseldorf) en Belgie! Onze RIB-boten transporteren wij zelf en komen daar waar uw Event plaatsvindt.

 

Of het nu gaat om uw personeelsfeest, kick-off-meeting, relatie-event, productintroducties of openingen, als u onvergetelijke ervaringen zoekt is Dolphin Events is een toonaangevend organisatie/eventbureau. Samen met de klant ontwikkelen wij actieve evenementen die mooie ervaringen opleveren. De basis daarvan ligt in het feit dat wij in de aanloop naar een Dolphin Event de aanpak, inhoud en daadwerkelijke uitvoering van het evenement nauw met de klant voorbereiden. Het ervaren Dolphin events-team zorgt voor een perfecte voorbereiding en verloop van uw complete evenement.

 

Onvergetelijke events

Een Dolphin Speedboot/RIB-event is ideaal voor uw bedrijfs-uitje, TEAM-building, relatie-evenement en geeft uw event precies die mooie Adrenalin-kick die de dag onvergetelijk maakt!

Maak kennis met de speciaal voor deze inzet ontwikkeld Dolphin Speed/RIB-boten en de ervaren en gastvrije Skippers die u op een spectaculaire maar ook veilige wijze een spannende ervaring bezorgen met snelheden tot 100 KmH. We combineren graag met onze andere activiteiten zoals: Beach-activiteiten, Powerkiten, Blokarten, Standing Up Paddling (SUP), Management Games en BBQ@the Beach.

 

Vloot van RIB-boten

Dolphin Events beschikt over eigen Speed/RIB-boten, 12 personen per RIB en kan zodoende zowel kleine als grote groepen tegelijk een Speed/RIB-Boot Adventure bezorgen. Alle boten zijn goed te vervoeren en we komen dan ook graag de eventlocatie van uw keuze mocht dat nodig zijn!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf 20 euro per maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over RIB-adventure & Dolphin Events

Er zijn (nog) geen reviews over RIB-adventure & Dolphin Events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties