Slachthuis Haarlem

Slachthuis Haarlem

Slachthuis Haarlem
  • Rockplein 6, 2033KK Haarlem, Nederland

Slachthuis is dé muziekfabriek van Haarlem. Het is een plek voor alle muzikanten om te werken, of je nou professioneel bent of beginnend. We hebben diverse formaten repetitie- en lesruimtes, maar ook twee geluidsstudio’s, een lathe cut voor het snijden van kleine oplages vinyl, een zeefdruk voor het drukken van merchandise, een ouderwetse buttonmachine en, last but not least, een podium. Elke dag wordt er bij ons gewerkt door muzikanten, worden er lessen en cursussen gegeven, zijn er workshops en in het weekend vinden er optredens plaats. Slachthuis werkt intensief samen met educatiecentrum Hart, Patronaat en diverse andere pop-gerelateerde organisaties uit de omgeving. We bieden ruimte voor jonge makers en organisatoren om zich te presenteren op het podium. Daarnaast werken we samen met nationale artiesten om een divers en inspirerend programma aan te bieden dat bezoekers zal stimuleren zelf muziek te maken. Zo bouwt Slachthuis een nationaal netwerk op, waar muzikanten op mee kunnen liften, om zo hun carrière optimaal te kunnen laten floreren. Met de volgende onderdelen wordt invulling gegeven aan de functie van het popcentrum:


Educatie en oriëntatie - Lessen aan individuele leerlingen en aan bandjes in de Popschool van Hart.

Faciliteren en stimuleren - Oefenruimtes voor de popscene. Dit biedt acts de mogelijkheid om de hele week te repeteren en produceren.

Muziekopname - Muzikanten en producers kunnen bij Slachthuis terecht in geïsoleerde werkruimtes en er is een professionele geluidsstudio voor opnames.

Presentatie - In het Slachthuis Café is een podium waar zowel beginnende als doorgewinterde bands optredens verzorgen.

Ontmoeting - Het Popcentrum is opgezet om de ontmoeting tussen muzikanten, docenten en publiek te bevorderen.


Daarnaast is Slachthuis ook te huur voor - Worstelshows, vergaderingen, trouwfeesten, uitvaarten, personeelsfeesten, verjaardagen, workshops, award shows, conferenties, Lgbtqia+ bijeenkomsten, EP releases, videoclip opnames, buurtfeesten, surpriseparty’s, writers camps, saaie borrels, educatieve uitjes, etc.**


Niet veel is voor ons te gek dus als de sfeer en creativiteit van het Slachthuis bij u past neem dan contact op met onze afdeling verhuur voor de mogelijkheden en kosten.


​**Gebaseerd op waargebeurde evenementen

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Slachthuis Haarlem

Er zijn (nog) geen reviews over Slachthuis Haarlem. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Daft Boutique & Music Hotel

Daft Boutique & Music Hotel

Bij Daft Hotel ervaar je een uniek concept: een thuisgevoel, ver weg van thuis! We bieden zoveel meer dan een bed om te slapen. Midden in de natuur, aan de voet van de Hoge Venen, vind je ons boutique hotel in Scandinavisch design.

De Casteleer

De Casteleer

Vieren is een vak en bij De Casteleer weten ze goed hoe dat moet! Ze zorgen ervoor dat de gasten hun passie voor vieren kunnen zien, proeven en voelen. Doordat alle zintuigen worden geprikkeld, creëren ze een totaalbeleving.

Mushoeve

Mushoeve

De Mushoeve is een unieke locatie in een rustige groene omgeving en de ideale plek voor het organiseren van bedrijfsevents of private dining tot 30 personen.

Boothers&Co.

Boothers&Co.

Welkom bij Boothers&Co., uw specialist in de verhuur van hoogwaardige en innovatieve 360° Photo Booths voor elk evenement.

Kenmerken Slachthuis Haarlem

Wifi

gratis 

Aantal personen

1 - 250 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Cateringlocatie

vrij van catering 

interne catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Slachthuis Haarlem

Activiteitsregio's:
Noord-Holland | Nederland
Activiteiten:
Feestzaal huren in Haarlem | Feestzaal huren | Concertzaal | Congreslocatie huren in Haarlem | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Haarlem | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Haarlem | Trouwlocaties | Online & hybrid event studio's
Trefwoorden:
feestzaal | muziekzaal