Een van de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf is onze toewijding om een toonaangevende innovator te zijn op het gebied van interloculaire matten (vloeren). Ons bedrijf is in ons hele productassortiment ook gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de distributie van hoogwaardige vloeren die geschikt zijn voor:


Stadionvloeren;

Vloerbescherming voor kampeerplaatsen;

Bescherming van standplaatsen voor voetgangers en voertuigen;

Tentvloeren;

Expo-vloeren;

Dansvloeren


Door onze mattenvoorziening zijn wij in staat om stabiele grondoppervlakken te garanderen in uitdagende omgevingen. De belangrijkste kenmerken van onze matten zijn duurzaamheid, een lange levensduur, milieuvriendelijk en eenvoudig te installeren. Ons bedrijf biedt een scala aan matformaten, kleuren en configuraties om aan de specifieke behoeften van uw individuele project(en) te voldoen. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn lagere instillatiekosten, verbeterde prestatiekenmerken plus maatwerk en schaalbaarheid.


Als u een evenement wilt organiseren, staan wij klaar om al uw evenementen te faciliteren. Ons team kijkt ernaar uit om te bespreken hoe onze professionele vloeren aan uw evenementenvereisten kunnen voldoen.


PS - We bieden ook een breed scala aan industrieën, waaronder de maritieme sector, de olie- en gassector in de bouw en nutsbedrijven.

Reviews over F3Group

Er zijn (nog) geen reviews over F3Group. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Activiteiten F3Group

Activiteitsregio's:
South Africa
Activiteiten:
Standenbouw