Judith Rigter Cultuurproducties

  • Reinwardtstraat 146, 1093 HP Amsterdam, Nederland

Hoi!


SOLO PRODUCEREN

Ik ben Judith, 27 jaar en ik ben zelfstandig uitvoerend producent. Ik ben in 2020 gestart als freelancer in productieklussen, iets wat een ontzettend goede keuze is geweest gezien ik mijn werk met erg veel plezier doe. In de afgelopen jaren heb ik me op hele leuke en bijzondere projecten mogen richten, waarvan Cinekid, Into The Great Wide Open en Pride Amsterdam de grootste opdrachtgevers zijn. Je kunt mijn LinkedIn bekijken voor een actuele weerspiegeling van mijn werkende leven.


Ik heb het geluk dat ik terugkerende opdrachten heb waarin ik veel vrijheid krijg, waardoor ik veel leer. De vastigheid in terugkerende klussen vind ik top, maar het lijkt me ook erg leuk om nog met andere mensen samen te produceren en te leren. Om die reden start ik erg graag, wanneer de tijd het toelaat, eens in de zoveel tijd een nieuwe samenwerking/opdracht.


Ik werk het liefste als uitvoerend producent op het moment, gezien ik in die rol veel leer van verschillende festivals, evenementen en producenten. Een kijkje in de keuken bij vele verschillende disciplines en het aan elkaar lijmen hiervan, vind ik te gek. Als producent ben ik secuur, werk ik met aandacht voor persoonlijk contact, ben ik communicatief sterk, zie ik zelf wat er moet gebeuren en kan je me compleet vertrouwen in werkzaamheden als je me dit vraagt. Ook ben ik ben ontzettend gemotiveerd om nog beter te worden in mijn vak.


Mijn interesse gaat overigens specifiek uit naar op- en afbouwcoördinatie/site productie merk ik. Het opbouwen van een terrein tot een festival vind ik namelijk magisch. Ik vind het heerlijk om een lange, zware dag buiten te werken en met een team het terrein te laten ontstaan. Haast jammer als de bouw er op zit en de bezoekers komen als je het mij vraagt.


DUO PRODUCTIE

Ik werk sinds twee jaar met veel plezier samen met X. Hierin vormt Lisa de projectmanager die zicht meer richt op finance, ikzelf meer op de uitvoer van de productie. We zijn een leuk en sterk team, aan wie je zonder zorgen een productie kunt toevertrouwen. Mocht jij dus een grote productie uit willen besteden, dan kunnen wij ook alles van a-z uit handen nemen (waarin we uiteraard ons netwerk aan leveranciers en freelancers meenemen).


Mocht mijn/ons profiel je aanspreken, laat het me even weten - ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen en dus staat de deur altijd open.


Groet,

Judith

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...

Reviews over Judith Rigter Cultuurproducties

Er zijn (nog) geen reviews over Judith Rigter Cultuurproducties. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Rene Pouwelse Advies Regie Productie

Mijn naam is Rene Pouwelse. Ik ben eventprofessional. Daarbij adviseer ik op het gebied van creativiteit, operationele uitvoering en budget.

Showtime! Entertainment Services

Showtime! Entertainment Services

SHOWTIME! Entertainment Services is a live event and production company. Conveniently based at the very heart of Europe in Belgium, we offer a full production services package backed up by decades of event know-how and experience.

WeTicket

WeTicket

Trek meer bezoekers en laat kosten dalen met de ticket oplossing van WeTicket.

Crew Factory

Crew Factory

Stagehandbureau met uitgebreid arsenaal aan crew gespecialiseerd in in op- en afbouw van events.

Kenmerken Judith Rigter Cultuurproducties

Type freelancer

Eventmanager 

Activiteiten Judith Rigter Cultuurproducties

Activiteitsregio's:
Noord-Holland | Utrecht | Netherlands
Activiteiten:
Freelancers voor evenementen
Trefwoorden:
site productie | festivalproductie | totaalproductie | uitvoerend producent