Webster's Ropery

  • Websters Bank, Deptford terrace -, SR4 6DJ Sunderland

Webster's Ropery, gebouwd in 1793, is onlangs gerenoveerd en volledig gerestaureerd en is de perfecte plek om herinneringen op te doen. Of u nu een bruiloft wilt organiseren of een andere speciale gelegenheid wilt vieren, deze locatie heeft de perfecte omgeving met de beste service die daarbij past! U kunt uw favoriet kiezen uit verschillende huwelijkspakketten en verzoeken kunnen nog steeds worden ingediend bij het toegewijde team van de Webster's Ropery. Voor elk evenement naar wens zijn er diverse zalen te huur. De Banqueting Suite is perfect voor een bruiloftsontbijt en biedt plaats aan maximaal 100 gasten. De kamer heeft natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht over de rivier, het terrein en de omliggende gebieden. De Queen View Suite heeft een vergunning voor burgerlijke plechtigheden en biedt plaats aan 120 zittende gasten. De Webster's Bar komt rechtstreeks uit op het terrein buiten. De kamer heeft een informele sfeer met natuurlijk daglicht, een eigen bar, eigenzinnige meubels, originele koperen plafondlampen die aan het originele houten plafond hangen en een open haard. Met voortreffelijk eten, uitstekende service en een toegewijd team dat voor u zorgt, maakt Webster's Ropery van uw evenement een extra speciale gelegenheid.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina nu om gegevens aan te passen, foto's op te laden, ...

  • Claimen is helemaal gratis
  • Je kunt de pagina zelf aanpassen
  • Je kunt reviews beheren

Reviews over Webster's Ropery

Er zijn (nog) geen reviews over Webster's Ropery. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Congrescentrum De Pitte - APB De Schorre

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw volgende evenement? Bedrijfssportdag, avonturendag, familiehappening, festival, beurs,... Dan is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre misschien wel net die locatie waar u naar op zoek bent!

Center Parcs Meetings & Events Les Ardennes

Center Parcs Meetings & Events Les Ardennes

De schitterende Ardeense natuur biedt een ideaal kader voor spectaculaire teambuildings, vergaderingen en events.

Dome Eventhall

Dome Eventhall

Located on the roof of the shopping district Docks Bruxsel, the exceptional venue completely revolutionizes the approach of events. Its atmosphere is favorable to moments of fun and conviviality.

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Geef uw bijeenkomst een royale look and feel door deze te organiseren in het voormalige paleis van de Koninklijke Familie. Op deze locatie kunt u prinsheerlijke meetings en events organiseren!

Activiteiten Webster's Ropery

Activiteitsregio's:
Verenigd Koningkrijk | England
Activiteiten:
Feestzaal huren in Sunderland | Feestzaal huren | Evenementenlocatie huren in Sunderland | Evenementenlocatie huren | Trouwlocaties in Sunderland | Trouwlocaties