SWX Bristol

  • 15 Nelson Street, Bristol BS1 2JY, Verenigd Koningkrijk

Met zijn fenomenale podium en ongeëvenaarde zichtlijnen biedt SWX een werkelijk perfecte setting voor grootschalige evenementen, livemuziek, televisieopnames, privéfeesten en sportevenementen. De kamer was vroeger een ABC en Top Rank Ballroom in de jaren 60, wordt omlijst door 2 bars en beschikt ook over een prachtige originele verende houten dansvloer. Er kunnen 2 aparte ruimtes gehuurd worden voor evenementen, Stage One en SWX2. SWX2 (met een capaciteit van 250) heeft een eigen apart geluidssysteem en bar en kan functioneren als een uitbreiding van de hoofdruimte, als een secundaire evenementenruimte of zelfs als een VIP-ruimte. SWX heeft een capaciteit van 1100 voor liveconcerten en 1800 voor recepties en clubevenementen. Een technisch manager is ook beschikbaar om te helpen bij het plannen van elk evenement om ervoor te zorgen dat evenementen zo soepel mogelijk verlopen. Een full front of house team (beveiliging, kassa, garderobe, barpersoneel, vloerpersoneel, geluids- en lichttechnici en duty managers) maakt deel uit van het verhuurpakket. De locatie heeft een vergunning tot 4 uur 's ochtends, van maandag tot en met zondag.

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Claim je bedrijfspagina nu om gegevens aan te passen, foto's op te laden, ...

  • Claimen is helemaal gratis
  • Je kunt de pagina zelf aanpassen
  • Je kunt reviews beheren

Reviews over SWX Bristol

Er zijn (nog) geen reviews over SWX Bristol. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events is een karaktervolle oude opslagloods die oneindig veel mogelijkheden biedt: een ideaal blanco canvas voor uw event!

Radar

Radar

In het gebouw waar ooit de iconische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opende een spiksplinternieuwe eventlocatie genaamd Radar.

LAB-1

LAB-1

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

Activiteiten SWX Bristol

Activiteitsregio's:
United Kingdom | England
Activiteiten:
Discotheek en club | Evenementenlocatie huren in Bristol | Evenementenlocatie huren