Alle Vergaderzalen in Duitsland op een rij

De beste Vergaderzalen in Duitsland vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke vergaderzalen in Duitsland. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Mindspace-Krausenstraße

Mindspace-Krausenstraße

Schrijf review berlin

Privéruimte met volledig uitgeruste bar en keuken en 1 directiekamer met 18-30 zitplaatsen, plus 2 vergaderruimten op de verdieping erboven (ideaal voor break-outsessies). Het atrium om te netwerken is ook na 18.00 uur te huur - moderne, coole sfeer.

Mindspace-Viktualienmarkt

Mindspace-Viktualienmarkt

Schrijf review Munich

Een open ruimte die is veranderd in een evenementenruimte, inclusief een uitgeruste keuken en bar, hoogwaardig design en een chique sfeer

Mindspace-Stachus

Mindspace-Stachus

Schrijf review Munich

Privéruimte met een volledig uitgeruste bar en keuken in een vrijstaand gebouw. Zeer ruim, high-end design met een moderne, coole uitstraling.

Mindspace-Friedrichstraße

Mindspace-Friedrichstraße

Schrijf review Berlin

Een ruime en elegante buitenlocatie in het hart van Berlijn, ideaal voor al uw bedrijfsevenementen. Ons toegewijde team van professionals ter plaatse zorgt voor een soepele werking van begin tot eind.

Mindspace-Appold

Mindspace-Appold

Schrijf review London

Privéruimte met volledig uitgeruste bar en keuken, verbonden met een enorm dakterras. Extra directiekamer voor 16 personen en 4 vergaderruimten op de verdieping eronder beschikbaar (ideaal voor break-out-sessies) - moderne, chique sfeer.

Mindspace-Skalitzer

Mindspace-Skalitzer

Schrijf review Berlin

Privéruimte met volledig uitgeruste bar en keuken, in een vrijstaand gebouw (eigen aparte ingang) - hoge, coole sfeer

Mindspace-Zimmerstraße

Mindspace-Zimmerstraße

Schrijf review Berlin

Privéruimte met volledig uitgeruste bar en keuken, met een aparte vergaderruimte voor 8 personen (ideaal voor break-outsessies of als ondersteuningsruimte) - moderne, chique sfeer

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top Vergaderzalen in Duitsland

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Duitsland? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Duitsland dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Duitsland

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Duitsland. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Duitsland was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Duitsland, Evenementenlocaties in Duitsland, Feestzalen in Duitsland, Trouwlocaties in Duitsland

Jouw vergaderzaal in Duitsland toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Duitsland. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: