Alle vergaderzalen in Dallas op een rij

De beste vergaderzalen in Dallas vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 13+ unieke vergaderzalen in Dallas. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Kay Bailey Hutchison Convention Center

Schrijf review Dallas, TX (1.1 km)

Kay Bailey Hutchison Convention Center Dallas (KBHCCD) is een prachtige evenementenlocatie, ongelooflijk geschikt voor elk type evenement in het centrum van Dallas.

No Photo Available

The Room On Main

Schrijf review Dallas, TX (1.3 km)

The Room On Main is een prachtige paleisachtige balzaal in het hart van Dallas, perfect voor uw volgende banketevenement.

Upscale Showroom

Upscale Showroom

Schrijf review Dallas (1.7 km)

Onze locatie is ideaal voor evenementen. Het is 11000 m² heldere open ruimte. Het kan ook worden afgesplitst.

No Photo Available

Gilley's Dallas

Schrijf review Dallas, TX (1.8 km)

Gilley's Dallas is een grote en veelzijdige evenementenlocatie met meerdere ruimtes in het hart van Dallas, Texas.

No Photo Available

Edison's

Schrijf review Dallas, TX (2.3 km)

Edison's is een omvangrijke en luxe evenementenlocatie net ten zuiden van het centrum van Dallas en biedt geweldige banketruimte voor uw volgende evenement in de stad.

No Photo Available

Opus Meeting Rooms Dallas

Schrijf review Dallas, TX (2.9 km)

Opus Meeting Rooms biedt de meest betaalbare vergaderruimtes in de stad Dallas.

No Photo Available

Hickory Street Annex

Schrijf review Dallas, TX (3.2 km)

Hickory Street Annex wordt beschreven als een verborgen juweeltje en biedt bruilofts- en evenementenruimte in het centrum van Dallas.

No Photo Available

Davinci Meeting Rooms

Schrijf review Dallas, TX (7 km)

De Davinci Meeting Rooms bieden vergader- en vergaderruimte op verschillende locaties in Dallas.

No Photo Available

Topgolf

Schrijf review Dallas, TX (11.1 km)

Topgolf is een grote openluchtgolflocatie en biedt evenementenruimte voor uw privé- en bedrijfsevenement in Dallas.

No Photo Available

Avant Event Spaces

Schrijf review Dallas (14 km)

Avant Event Spaces biedt ruimtes om u te helpen als u uw afstudeerfeesten, verjaardagsfeestjes, douches, verlovingsfeesten, vergaderingen, diners, borrels etc. wilt organiseren.

No Photo Available

Jupiter Gardens Event Center

Schrijf review Dallas, TX (15.2 km)

Jupiter Gardens Event Center is een indoor & outdoor trouw- en evenementenlocatie en biedt een verscheidenheid aan ruimtes voor uw Dallas-evenementen.

No Photo Available

Southern Cross Adventure Center

Schrijf review Dallas, TX (16 km)

Southern Cross Adventure Centre is een flexibele evenementen- en avonturenlocatie net buiten het stadscentrum van Dallas.

No Photo Available

Vouv Meeting & Event Space

Schrijf review Dallas, TX (17.4 km)

Vouv is een luxe en extravagante evenementenlocatie, met een verscheidenheid aan evenementen in Dallas.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Dallas

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Dallas? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Dallas dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Dallas

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Dallas. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Dallas was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Dallas, Evenementenlocaties in Dallas, Feestzalen in Dallas, Trouwlocaties in Dallas

Jouw vergaderzaal in Dallas toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Dallas. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: