Alle vergaderzalen in Ees op een rij

De beste vergaderzalen in Ees vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke vergaderzalen in Ees. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Lubbelinkhof ****

Schrijf review Odoorn (7.9 km)

Hof van Saksen

Hof van Saksen

Schrijf review Nooitgedacht (10.8 km)

Hof van Saksen is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, ...

Kinepolis Emmen

Kinepolis Emmen

Schrijf review Emmen (15.1 km)

Kinepolis Emmen springt meteen in het oog, de schuin aflopende onderzijde van het gebouw lijkt bijna te zweven. De bioscoop telt zeven moderne zalen, waarvan er vier uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 114 tot 301 zitplaatsen.

Landal Aelderholt

Landal Aelderholt

Schrijf review Aalden (15.2 km)

In het bosrijke zuidoosten van Drenthe vindt u Landal Aelderholt. Het park ligt op 10 km afstand van Emmen en is omringd door bossen, veen en uitgestrekte heidevelden.

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen

Schrijf review Emmen (16.2 km)

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Indien u wilt vergaderen in Emmen of omgeving, dan biedt Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen u alles wat u nodig heeft en meer.

No Photo Available

De Bonte Wever Assen

Schrijf review Assen (19.9 km)

De Bonte Wever is dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres. Met diverse multifunctionele, goed geoutilleerde vergaderzalen, een uitstekende service en een viersterrenhotel onder hetzelfde dak.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Ees

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Ees? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Ees dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Ees

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ees. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Ees was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Ees, Evenementenlocaties in Ees, Feestzalen in Ees, Trouwlocaties in Ees

Jouw vergaderzaal in Ees toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Ees. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: