Alle vergaderzalen in Tolbert op een rij

De beste vergaderzalen in Tolbert vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke vergaderzalen in Tolbert. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Partycentrum de Postwagen

Schrijf review Tolbert (0.8 km)

Martiniplaza

Martiniplaza

Schrijf review Groningen (13.2 km)

Martiniplaza beschikt over 4 plenaire congreszalen met een maximumcapaciteit van 4000 personen. Samen met de 12 vergaderzalen en de stijlvolle foyers, is een aangename setting voor uw congres gegarandeerd. Zowel voor grote als kleine bedrijfsevenementen.

No Photo Available

Groninger Museum

Schrijf review Groningen (14.2 km)

No Photo Available

Martinikerk

Schrijf review Groningen (14.7 km)

De Martinikerk vervult een brede publieke functie en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een veelzijdig en uniek podium voor congressen, diners, jubilea, lezingen, concerten en tentoonstellingen.

Kinepolis Groningen

Kinepolis Groningen

Schrijf review Groningen (15.6 km)

Kinepolis Groningen is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Kinepolis Groningen?

Van der Valk Hotel Drachten

Van der Valk Hotel Drachten

Schrijf review Drachten (17.3 km)

Vergadering, diner, cursus of congres: vanaf 2 tot 240 personen bieden wij onderdak. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, flip-over, beamer met projectiescherm of LED-scherm met HDMI-aansluiting en volledig gratis draadloos internet. 

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Tolbert

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Tolbert? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Tolbert dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Tolbert

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Tolbert. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Tolbert was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Tolbert, Evenementenlocaties in Tolbert, Feestzalen in Tolbert, Trouwlocaties in Tolbert

Jouw vergaderzaal in Tolbert toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Tolbert. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: