Alle vergaderzalen in Scheerwolde op een rij

De beste vergaderzalen in Scheerwolde vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke vergaderzalen in Scheerwolde. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Stadspaleis Hotel OldRuitenborgh

Schrijf review Vollenhove (9 km)

Het statige hoofdgebouw beschikt over een ruime lichte entree met een prachtig uitzicht op het stadje, een sfeervolle Trouwsalon, een aantal stijlkamers voor lunches en diners en een grote ontvangstruimte voor recepties, vergaderingen en symposia.

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese Giethoorn

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese Giethoorn

Schrijf review De Bult (10.1 km)

Een meeting organiseren in de buurt van Zwolle? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn de ideale uitvalsbasis. Dankzij haar natuurrijke omgeving zult u gegarandeerd geïnspireerd raken!

No Photo Available

Studio2

Schrijf review Meppel (12.4 km)

De zalen hebben verschillende oppervlaktes en een eigen look en feel, zo is voor elke gelegenheid een passende ruimte. Alle zalen beschikken over audiovisuele apparatuur en kunnen volledig naar wens en op maat worden ingericht.

No Photo Available

Hotel Zwartewater

Schrijf review Zwartsluis (13 km)

Met 10 congres- en vergaderzalen is Hotel Zwartewater een complete en unieke accommodatie en locatie voor vergaderingen, congressen, bedrijfsevenementen en familiefeesten in Overijssel.

Proeflokaal Bregje

Proeflokaal Bregje

Schrijf review Meppel (13.4 km)

Proeflokaal Bregje bestaat uit een grote ruimte met een apart deel boven.

De Proef.

De Proef.

Schrijf review Frederiksoord (15.4 km)

Welkom bij de Proef; een erfgoed herstelproject voor de Tuinbouwschool in Frederiksoord. Een workshop, lezing, vergadering of een ander event organiseren/plannen?

Koloniekerkje

Koloniekerkje

Schrijf review Wilhelminaoord (15.7 km)

Een unieke trouwlocatie op de rand van Drenthe, Overijssel en Friesland. In Wilhelminaaoord staat het prachtige Koloniekerkje.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Scheerwolde

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Scheerwolde? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Scheerwolde dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Scheerwolde

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Scheerwolde. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Scheerwolde was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Scheerwolde, Evenementenlocaties in Scheerwolde, Feestzalen in Scheerwolde, Trouwlocaties in Scheerwolde

Jouw vergaderzaal in Scheerwolde toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Scheerwolde. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: