Alle vergaderzalen in Veessen op een rij

De beste vergaderzalen in Veessen vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Veessen. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't Loo

Schrijf review 't Loo-Oldebroek (10.7 km)

Landal Landgoed ’t Loo is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag, ...

No Photo Available

Hotel Gaia

Schrijf review Diepenveen (11.3 km)

Donkelsgoed groepsaccommodatie-vergaderlocatie

Donkelsgoed groepsaccommodatie-vergaderlocatie

Schrijf review Terwolde (13.6 km)

Vergaderen in een rijksmonumentale boerderij? Bij Donkelsgoed in Terwolde kan het! We zijn makkelijk bereikbaar, 5 minuten vanaf zowel de A1 als de A50.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Schrijf review Zwolle (13.7 km)

Alles wat u nodig heeft, vindt u in onze prachtige meeting en event ruimtes. Alles is tot in detail ingevuld. Meetings krijgen alle ruimte voor besluitvorming en events worden een inspirerende ervaring.

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Schrijf review Zwolle (13.7 km)

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium”. Dat zegt eigenlijk alles. We doen echt alles om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten en klanten te overtreffen.

No Photo Available

Lumen Hotel & Events

Schrijf review Zwolle (15 km)

U vindt ons in het Zwolse voetbalstadion. Een verrassende locatie voor inspanning én ontspanning. Breek er eens uit tussen grasmat en kroonluchters. Op een unieke plek waar passie en prestatie samen komen.

Hofje van Buisman

Hofje van Buisman

Schrijf review Lemelerveld (19.3 km)

Welkom bij Reimink en het Hofje van Buisman in Lemelerveld. Twee unieke locaties die werkelijk alles te bieden hebben voor uw evenement, personeelsfeest, huwelijk of vergadering.

No Photo Available

Paleis Het Loo

Schrijf review Apeldoorn (19.8 km)

In het hart van Nederland, aan de rand van Apeldoorn, ligt het ruim 300 jaar oude Paleis Het Loo.

Top vergaderzalen in Veessen

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Veessen? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Veessen dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Veessen

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Veessen. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Veessen was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Veessen, Evenementenlocaties in Veessen, Feestzalen in Veessen, Trouwlocaties in Veessen

Jouw vergaderzaal in Veessen toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Veessen. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: