Alle vergaderzalen in Punthorst op een rij

De beste vergaderzalen in Punthorst vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke vergaderzalen in Punthorst. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Studio2

Schrijf review Meppel (11.1 km)

De zalen hebben verschillende oppervlaktes en een eigen look en feel, zo is voor elke gelegenheid een passende ruimte. Alle zalen beschikken over audiovisuele apparatuur en kunnen volledig naar wens en op maat worden ingericht.

No Photo Available

Mooirivier Congreshotel

Schrijf review Dalfsen (11.3 km)

Zoek je een inspirerende locatie voor een evenement of heb je iets te vieren? Mooirivier is een stijlvol boutique hotel met verschillende zalen, net buiten Zwolle. Bij uitstek geschikt voor het organiseren van een bijzonder event of een onvergetelijk fees

No Photo Available

Hotel ter Linde

Schrijf review Zuidwolde Dr (11.4 km)

Hotel ter Linde feestzalen en vergaderlocatie.

No Photo Available

Hotel Zwartewater

Schrijf review Zwartsluis (13.4 km)

Met 10 congres- en vergaderzalen is Hotel Zwartewater een complete en unieke accommodatie en locatie voor vergaderingen, congressen, bedrijfsevenementen en familiefeesten in Overijssel.

No Photo Available

Lumen Hotel & Events

Schrijf review Zwolle (14.9 km)

U vindt ons in het Zwolse voetbalstadion. Een verrassende locatie voor inspanning én ontspanning. Breek er eens uit tussen grasmat en kroonluchters. Op een unieke plek waar passie en prestatie samen komen.

De Zon Hotel & Restaurant / Landgoed Het Laer

De Zon Hotel & Restaurant / Landgoed Het Laer

Schrijf review Ommen (15.3 km)

Hotel De Zon is een geschikte locatie voor het organiseren van vergaderingen, feesten en partijen.

YourMeeting

YourMeeting

Schrijf review Zwolle (15.5 km)

Een vergaderruimte waar u effectief en zorgeloos kunt vergaderen? Dan is YourMeeting uw vergaderlocatie!

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Schrijf review Zwolle (17 km)

Alles wat u nodig heeft, vindt u in onze prachtige meeting en event ruimtes. Alles is tot in detail ingevuld. Meetings krijgen alle ruimte voor besluitvorming en events worden een inspirerende ervaring.

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Schrijf review Zwolle (17.1 km)

“Nieuwe Buitensociëteit Zwolle geeft uw bijeenkomst een podium”. Dat zegt eigenlijk alles. We doen echt alles om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten en klanten te overtreffen.

No Photo Available

Theater - congrescentrum De Tamboer

Schrijf review Hoogeveen (18.9 km)

Bent u op zoek naar een locatie voor het organiseren van een activiteit? Bij De Tamboer in Hoogeveen bent u aan het juiste adres!

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Punthorst

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Punthorst? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Punthorst dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Punthorst

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Punthorst. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Punthorst was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Punthorst, Evenementenlocaties in Punthorst, Feestzalen in Punthorst, Trouwlocaties in Punthorst

Jouw vergaderzaal in Punthorst toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Punthorst. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: