Alle vergaderzalen in Enschede op een rij

De beste vergaderzalen in Enschede vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Enschede. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Cineast Enschede

Cineast Enschede

Schrijf review Enschede (0.6 km)

Cineast Enschede ligt middenin het uitgaanscentrum van Enschede. De bioscoop telt drie zalen, waarvan er eentje uitgerust is voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 143 tot 163 zitplaatsen.

U Parkhotel

U Parkhotel

Schrijf review Enschede (4.2 km)

Conferentie hotel Drienerburght biedt uitstekende faciliteiten voor uw opleidings- en trainingsactiviteiten, vergaderingen en conferenties. Drienerburght is niet voor niets geclassificeerd met vier hamers op een schaal van één tot vijf.

Kinepolis Enschede

Kinepolis Enschede

Schrijf review Enschede (5 km)

Kinepolis Enschede is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Kinepolis Enschede?

No Photo Available

Resort Bad Boekelo

Schrijf review Enschede (8.5 km)

Erve Hulsbeek

Erve Hulsbeek

Schrijf review Oldenzaal (10.3 km)

Erve Hulsbeek heeft vele mogelijkheden voor feesten en partijen. Of het nu gaat om een gezellig diner, een bruiloftsfeest of een personeelsfeest met uitdagende activiteiten, bij ons kunt u altijd terecht en krijgt u een gastvrij onthaal.

No Photo Available

Buitenplaats de Houtmaat

Schrijf review Hengelo (10.6 km)

Alle bedenkbare feesten en partijen kunnen gevierd worden op De Houtmaat! Binnen of buiten, intiem met uw familie of in het groot met het bedrijf. Maar ook iedere zakelijke, semi-zakelijke of privé bijeenkomst is in goede handen op De Houtmaat.

No Photo Available

Landgoed De Wilmersberg

Schrijf review De Lutte (11.1 km)

Buitengewoon fraai gesitueerd, op de uitlopers van de Twentse heuvelrug, ligt Bilderberg Landgoed de Wilmersberg. Dit voormalige domicilie van een Twentse textielfamilie is vandaag de dag een karakteristiek hotel-restaurant met een conferentie- en wellnes

No Photo Available

Landhuishotel De Bloemenbeek

Schrijf review LD De Lutte (13.3 km)

De Bloemenbeek maakt elk feest tot een onvergetelijke gebeurtenis. Dat geldt natuurlijk ook voor bedrijfsfeesten en -events.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Enschede

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Enschede? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Enschede dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Enschede

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Enschede. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Enschede was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Enschede, Evenementenlocaties in Enschede, Feestzalen in Enschede, Trouwlocaties in Enschede

Jouw vergaderzaal in Enschede toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Enschede. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: