Alle vergaderzalen in Woold op een rij

De beste vergaderzalen in Woold vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke vergaderzalen in Woold. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Resort Bad Boekelo

Schrijf review Enschede (29.4 km)

No Photo Available

Markant Outdoorcentrum

Schrijf review Braamt (31.3 km)

Markant Outdoorcentrum is dé eventlocatie in Gelderland. Zo organiseert Markant businessevents, feestjes, vergaderen, teamuitjes, schoolkampen, teambuilding activiteiten, survivals, kinderfeestjes en familiedagen.

Cineast Enschede

Cineast Enschede

Schrijf review Enschede (34.3 km)

Cineast Enschede ligt middenin het uitgaanscentrum van Enschede. De bioscoop telt drie zalen, waarvan er eentje uitgerust is voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 143 tot 163 zitplaatsen.

Kinepolis Enschede

Kinepolis Enschede

Schrijf review Enschede (34.9 km)

Kinepolis Enschede is de geknipte locatie voor jouw volgende event. Ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Organiseer jij jouw volgende evenement, congres of beurs in Kinepolis Enschede?

U Parkhotel

U Parkhotel

Schrijf review Enschede (35.7 km)

Conferentie hotel Drienerburght biedt uitstekende faciliteiten voor uw opleidings- en trainingsactiviteiten, vergaderingen en conferenties. Drienerburght is niet voor niets geclassificeerd met vier hamers op een schaal van één tot vijf.

Landgoed Ehzerwold

Landgoed Ehzerwold

Schrijf review Almen (36.9 km)

Wilt u een rustige vakantie of vergadering doorbrengen in een comfortabele omgeving of zoekt u juist een plezierig hotel voor een actief verblijf? Dan is de 'natuurlijke' omgeving van Landgoed Ehzerwold de 'natuurlijke' beslissing! De inspiratiebron die u

No Photo Available

Buitenplaats de Houtmaat

Schrijf review Hengelo (39.5 km)

Alle bedenkbare feesten en partijen kunnen gevierd worden op De Houtmaat! Binnen of buiten, intiem met uw familie of in het groot met het bedrijf. Maar ook iedere zakelijke, semi-zakelijke of privé bijeenkomst is in goede handen op De Houtmaat.

Top vergaderzalen in Woold

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Woold? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Woold dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Woold

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Woold. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Woold was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Woold, Evenementenlocaties in Woold, Feestzalen in Woold, Trouwlocaties in Woold

Jouw vergaderzaal in Woold toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Woold. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: