Alle vergaderzalen in Roermond op een rij

De beste vergaderzalen in Roermond vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 6+ unieke vergaderzalen in Roermond. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Van der Valk Hotel Het Arresthuis

Schrijf review Roermond (0.9 km)

Het Arresthuis beschikt over uitgebreide vergaderarrangementen. Ze zijn van toepassing op bijeenkomsten vanaf 1 tot maximaal 28 personen (m.u.v. de Galerij).

Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie

Van der Valk Theaterhotel De Oranjerie

Schrijf review Roermond (1.2 km)

Vergaderen en feesten in een prachtige en goed geoutilleerde omgeving waar gastvrijheid, flexibiliteit en vakkennis hoog in het vaandel staan en waar de gast de hoofdrol speelt. 13 zalen (10-1500 personen, 2 restaurants, 102 hotelkamers en suites.

Eci Roermond

Eci Roermond

Schrijf review Roermond (1.8 km)

Een monumentaal fabriekspand van de voormalige Elektro Chemische Industrie, waar op vandaag verschillende cultuurfuncties samen komen onder één dak; een theater, een poppodium, twee filmzalen, expositie ruimtes, cursuslokalen en een horecagelegenheid.

Landgoed de Weerdbeemden

Landgoed de Weerdbeemden

Schrijf review Kessel-Eik (8.4 km)

Landgoed De Weerdbeemden is een luxe vakantievilla in Limburg tussen Venlo en Roermond. Ons mooie vakantiehuis is te huur voor groepen tot 30 personen en biedt heel veel luxe extra's.

EMG Kasteelhoeve De Grote Hegge

EMG Kasteelhoeve De Grote Hegge

Schrijf review Thorn (11.8 km)

Wellicht hebt u de naam ooit horen vallen of een fraai plaatje van het 'witte stadje' Thorn gezien. Aan de rand, op circa 300 meter van de oude kern, ligt Kasteelhoeve De Grote Hegge.

Botel Ophoven

Botel Ophoven

Schrijf review Ophoven-Kinrooi (14.3 km)

Nood aan iets anders, midden in de natuur? Overnachten, feesten, vergaderen en/of teambuilden op een omgebouwd vrachtschip met vaste ligplaats op Maasplas De Spaanjerd in het Belgische Limburg?

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Roermond

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Roermond? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Roermond dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Roermond

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Roermond. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Roermond was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Roermond, Evenementenlocaties in Roermond, Feestzalen in Roermond, Trouwlocaties in Roermond

Jouw vergaderzaal in Roermond toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Roermond. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: