Alle vergaderzalen in Ravenstein op een rij

De beste vergaderzalen in Ravenstein vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 25+ unieke vergaderzalen in Ravenstein. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Klooster Bethlehem

Schrijf review Haren (Oss) (4.5 km)

Klooster voor unieke feesten, bijeenkomsten, presentaties en huwelijken.

Slot Doddendael

Slot Doddendael

Schrijf review Ewijk (10.6 km)

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, omringd door een slotgracht met dodden. Het Slot is gelegen in het Land van Maas en Waal, 8 kilometer ten westen van Nijmegen. In het Slot vindt u zes ruimtes, die geschikt zijn voor feesten, diners, vergader

No Photo Available

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Schrijf review Nijmegen (12.7 km)

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Van der Valk Hotel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (14.6 km)

Van der Valk Hotel Uden- Veghel is centraal gelegen tussen Eindhoven, 's Hertogenbosch en Nijmegen. Het hotel beschikt over gratis parkeergelegenheden en met 11 zalen is het dé ideale locatie voor een vergadering, training, receptie, feest of ander evenem

Stadsschouwburg Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen

Schrijf review Nijmegen (15 km)

De Vereeniging in Nijmegen centrum is een toplocatie voor (bedrijfs)evenementen, feesten, recepties, diners, vergaderingen, symposia en congressen.

Concertgebouw De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging

Schrijf review Nijmegen (15.2 km)

Vlakbij het station van Nijmegen aan het Keizer Karelplein liggen Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereening. Het theater en de concertzaal bieden een uitstekende locatie voor uw vergadering, voorstelling, receptie of congres.

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill

Schrijf review Mill (15.3 km)

Dit hotel biedt alles wat u nodig heeft voor uw bijeenkomst. Een vergadering, brainstormsessie of training? Met twee multifunctionele zalen tot wel 400 personen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen

Schrijf review Cuijk (15.4 km)

Hotel Cuijk- Nijmegen beschikt over 13 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 1 tot 500 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, congressen, meerdaagse bijeenkomsten, diners en andere feestelijke momenten!

Loodz Mosa

Loodz Mosa

Schrijf review Beers NB (15.6 km)

Ervaar de magie van onze inspirerende daglicht locatie in Beers. Bij Loodz Mosa is alles mogelijk: van het vastleggen van het perfecte shot tot het creëren van onvergetelijke content, het hosten van inspirerende vergaderingen, ...

Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg

Schrijf review Echteld (15.9 km)

Maak van uw zakelijke evenement een onvergetelijke ervaring. Kasteel Wijenburg is niet alleen een stijlvolle en makkelijk bereikbare locatie met uitstekende faciliteiten.

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Schrijf review Uden (16.1 km)

Midden in het groen, vindt u de veelzijdige vergaderlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel. Een unieke Brabantse locatie waar u uw inspiratie kunt opdoen en uw kennis kunt delen.

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Schrijf review Nijmegen (16.1 km)

Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen voor bijeenkomsten van 2 tot 450 personen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties.

No Photo Available

IBN Vergadercentrum

Schrijf review Uden (16.7 km)

We bieden 13 verschillende ruimtes, voor groepen variërend van 2 tot 250 personen. Alle zalen beschikken over daglicht, klimaatbeheersing, flipover, up-to-date AV-apparatuur met binnen drie minuten technische assistentie en gratis ondersteunende materiale

No Photo Available

Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch

Schrijf review Nuland (17 km)

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke events, feesten en partijen. De 12 multifunctionele zalen zijn uitermate geschikt voor een vergadering, receptie, training, presentatie of feestelijk evenement.

De Heische Hoeve - Streekproductenboerderij

De Heische Hoeve - Streekproductenboerderij

Schrijf review Loosbroek (17.8 km)

Conferentie- en trainingscentrum De Heische Hoeve is een landelijk gelegen lokatie waar u op exclusieve basis verzekerd bent van een goed verzorgd en rustig (meerdaags) verblijf. Geschikt voor uw vergaderarrangementen, trainingen en bedrijfsuitjes.

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Fletcher Hotel-Restaurant De Korenbeurs

Schrijf review Made (17.9 km)

Op een steenworp afstand van Nijmegen ligt op de top van Berg en Dal het in de bossen verborgen Fletcher Hotel-Restaurant Erica. Een meeting en eventlocatie met een rijke geschiedenis en ervaring!

No Photo Available

Hotel-Restaurant Erica

Schrijf review Berg en Dal (17.9 km)

No Photo Available

't Nest Rivierenland

Schrijf review Tiel (18.2 km)

We bieden ruimtes te huur aan waar u een vergadering/training/workshop/ klein event zelfstandig dan wel in samenwerking kunt organiseren.

Van der Valk Hotel Tiel

Van der Valk Hotel Tiel

Schrijf review Tiel (18.4 km)

Van der Valk Hotel Tiel is uitermate geschikt voor de zakelijke markt en de particuliere gast. Congressen, bijeenkomsten, feesten, borrels, alles is mogelijk in onze prachtige nieuwe zalen.

Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte

Schrijf review Berg en Dal (18.5 km)

Rustig gelegen aan de rand van Nijmegen in een bosrijke en heuvelige omgeving. Een ideale locatie voor allerlei zakelijke bijeenkomsten, feesten & partijen en een weekendje weg. Gratis parkeren en Wifi.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg

Schrijf review Wageningen (18.6 km)

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg ligt midden in een bosrijke omgeving aan de Utrechtse Heuvelrug. Het eigentijdse hotel beschikt over een capaciteit voor recepties tot wel 800 gasten!

No Photo Available

Kasteel Ophemert

Schrijf review Ophemert (18.7 km)

Zoekt u een exclusieve locatie voor uw vergadering, presentatie of meeting? Of bent u juist opzoek naar het nieuwe zakelijke vergaderen? Kom met uw collega's en/of relaties naar Kasteel Ophemert en laat u verrassen door de sfeer.

Hotel WICC

Hotel WICC

Schrijf review Wageningen (18.7 km)

Gelegen aan de rand van het centrum van Wageningen, midden in Nederland, ligt Wageningen International Congress Centre (WICC).

No Photo Available

Herenboerderij De Hucht

Schrijf review Elst (18.9 km)

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Schrijf review Berg en Dal (19.3 km)

In het groen, direct aan de bekende Zevenheuvelenweg, vindt u deze unieke en veelzijdige vergaderlocatie. Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is de locatie voor onbezorgd vergaderen in Berg en Dal.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Ravenstein

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Ravenstein? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Ravenstein dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Ravenstein

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Ravenstein. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Ravenstein was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Ravenstein, Evenementenlocaties in Ravenstein, Feestzalen in Ravenstein, Trouwlocaties in Ravenstein

Jouw vergaderzaal in Ravenstein toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Ravenstein. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: