Alle vergaderzalen in Heukelum op een rij

De beste vergaderzalen in Heukelum vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Heukelum. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Fort bij Asperen

Fort bij Asperen

Schrijf review West-Betuwe (2.8 km)

Op zoek naar een unieke locatie voor uw vergadering, lezing of presentatie? In de genieloods van Fort bij Asperen bevindt zich in de kelderverdieping een grote vergaderzaal voorzien van een beamer, scherm en presentatiemogelijkheden.

No Photo Available

Evenementenhal Gorinchem

Schrijf review Gorinchem (5.9 km)

Evenementenhal Gorinchem biedt ongekende mogelijkheden voor uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een productpresentatie, congres, seminar of relatie-evenement, wij bieden passende ruimte die volledig naar uw wens wordt ingericht met de nodige ...

No Photo Available

DVB Days of Business

Schrijf review Brakel (7.6 km)

Een exclusieve locatie voor vergadering, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten in de Bommelerwaard.

MindCenter Evenementenlocatie Utrecht

MindCenter Evenementenlocatie Utrecht

Schrijf review Vianen (12 km)

MindCenter is een zakelijke evenementen locatie midden in het land. In het MindCenter is alles net even anders dan je gewend bent. Met 10 ruimtes zoals een inspirerend ontmoetingsplein met 7 subruimtes weten we elk evenement tot een succes te maken.

Vrij in Culemborg

Vrij in Culemborg

Schrijf review Culemborg (16.3 km)

VRIJ is geen standaard vergaderlocatie. Zo huur je bij VRIJ niet een ruimte, maar een complete locatie. Tegen een vergelijkbaar tarief, uiteraard. Dat maakt dat je zelf kunt bepalen waar je vergadert, traint of presenteert en je niemand tegenkomt die je n

No Photo Available

Huis Oudegein

Schrijf review Nieuwegein (17.3 km)

Landgoed Oudegein is zeer centraal gelegen in het midden van het land in de provincie Utrecht, dichtbij snelwegen en openbaar vervoer. Parkeren kunt u op het landgoed zelf. De locatie leent zich uitstekend voor uw bijeenkomst, vergadering, brainstorm of h

No Photo Available

Conferentiecentrum Samaya

Schrijf review Werkhoven (19.2 km)

Conferentiecentrum Samaya is een kleinschalig kloosterhotel gelegen in het hart van Nederland, vlakbij Utrecht, op een groene plek.

Expo Houten bv

Expo Houten bv

Schrijf review Houten (19.5 km)

Expo houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakevenementen. De 4 beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van beurzen en events.

Top vergaderzalen in Heukelum

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Heukelum? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Heukelum dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Heukelum

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Heukelum. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Heukelum was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Heukelum, Evenementenlocaties in Heukelum, Feestzalen in Heukelum, Trouwlocaties in Heukelum

Jouw vergaderzaal in Heukelum toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Heukelum. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: