Alle vergaderzalen in Mookhoek op een rij

De beste vergaderzalen in Mookhoek vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke vergaderzalen in Mookhoek. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Van der Valk Hotel Ara

Van der Valk Hotel Ara

Schrijf review Zwijndrecht (7.1 km)

Een verrassende en inspirerende locatie voor uw bijeenkomst. Van der Valk Hotel ARA beschikt over 7 zalen en een vergadersuite die in grootte varieeren van 40 tot 340 m2.

No Photo Available

M22 Exclusief Vergaderen

Schrijf review Mijnsheerenland (10.1 km)

M22 Exclusief Vergaderen, een bijzondere locatie voor bijvoorbeeld een brainstormsessie, vergadering, training of workshop voor maximaal 12 personen. Bij ons vindt u huiselijkheid, exclusiviteit en rust, vlak bij het bedrijvige Rotterdam en Dordrecht.

De Koningshoeve

De Koningshoeve

Schrijf review Klaaswaal (11.5 km)

Eigentijds genieten in een eeuwenoude boerderij dat omgetoverd is tot een restaurant met vele extra ruimtes voor o.a. een vergadering, bruiloft of een feest.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Ridderkerk

Schrijf review Ridderkerk (13.7 km)

Een complete bruiloft, professioneel vergaderen of uitgebreid feesten. Ons hotel is de ideale locatie voor uw evenement. Dichtbij Rotterdam en makkelijk bereikbaar voor uw gasten. Ontdek de vele mogelijkheden van onze 17 multifunctionele zalen.

Abel.

Abel.

Schrijf review Poortugaal (17 km)

Een informele, trendy maar warme ambiance, waar Abel. plaats biedt aan gezelschappen van 2 tot 800 personen. De ruimtes zijn afzonderlijk geschikt voor kleinere gezelschappen en vormen gezamenlijk een ideale ruimte voor grote evenementen.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Schrijf review Rotterdam (17.2 km)

Rotterdam Ahoy is een multifunctionele accommodatie die al meer dan 50 jaar een podium biedt voor live communicatie, shows, business en entertainment.

No Photo Available

De Kuip Meetings & Events

Schrijf review Rotterdam (17.3 km)

Een congres, beurs, feest, borrel, vergadering of clinic. Wat voor evenement je ook wilt organiseren, in De Kuip is alles mogelijk! Of je nu met 10 of met 50.000 personen bent.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Schrijf review Hoeven (18.7 km)

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt in een groene omgeving en is dé locatie voor uw zakelijke of particuliere bijeenkomst en biedt daarnaast 52 hotelkamers.

Center Parcs Meetings & Events

Center Parcs Meetings & Events

Schrijf review Peer (18.8 km)

Business Solutions biedt bedrijven de accommodatie en faciliteiten van zowel Center Parcs als Sunparks voor het organiseren van bedrijfsfeesten, vergaderingen en evenementen. U vindt de diverse locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Dutch Art Room Rotterdam

Dutch Art Room Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (19.1 km)

Een inspirerende ruimte waar kunst en creativiteit bloeien, een plek waar je jezelf kunt zijn en een prachtige locatie om speciale momenten te vieren.

ss Rotterdam

ss Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (19.2 km)

Ontdek de vele verhalen van 'La Grande Dame' terwijl u komt eten, drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam biedt iedere gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

No Photo Available

Novotel Rotterdam Brainpark

Schrijf review Rotterdam (19.3 km)

Het hotel ligt dichtbij de A16 in het zakencentrum Brainpark, naast de Erasmus universiteit op slechts 10 minuten afstand van het centrum.

No Photo Available

Nieuwe Luxor Theater

Schrijf review Rotterdam (19.4 km)

Niet alleen is het gebouw geschikt voor afscheidsrecepties of bedrijfspresentaties, Luxor straalt allure uit waar persconferenties of productlanceringen uitstekend bij passen. De moderne en ruime opzet maken van het theater een unieke evenementenlocatie.

Erasmus Enterprise

Erasmus Enterprise

Schrijf review Rotterdam (19.5 km)

Looking for a versatile and affordable event space for your next corporate event or private function? Look no further than Erasmus Enterprise! Our modern and fully equipped event spaces are available for rent.

Wereldmuseum Rotterdam

Wereldmuseum Rotterdam

Schrijf review Rotterdam (19.9 km)

Het Wereldmuseum Rotterdam in het statige Scheepsvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten en is zeer geschikt voor uw zakelijke evenement.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Mookhoek

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Mookhoek? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Mookhoek dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Mookhoek

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Mookhoek. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Mookhoek was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Mookhoek, Evenementenlocaties in Mookhoek, Feestzalen in Mookhoek, Trouwlocaties in Mookhoek

Jouw vergaderzaal in Mookhoek toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Mookhoek. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: