Alle vergaderzalen in Hellevoetsluis op een rij

De beste vergaderzalen in Hellevoetsluis vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 7+ unieke vergaderzalen in Hellevoetsluis. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Buitenplaats Vlaardingen

Buitenplaats Vlaardingen

Schrijf review Vlaardingen (14.3 km)

De Buitenplaats Vlaardingen is gevestigd aan de rand van Vlaardingen, middenin het groen. Deze historische herenboerderij is volledig omgebouwd tot een unieke evenementenlocatie waar een diversiteit aan evenementen mogelijk is.

Arena Party & Events

Arena Party & Events

Schrijf review Vlaardingen (14.4 km)

Onze evenementenlocatie is van alle snufjes en gemakken voorzien wat elk evenement zal laten slagen.

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Schrijf review Ouddorp (15.6 km)

In de omgeving van het park kunnen tal van teambuildingactiviteiten georganiseerd worden in samenwerking met beachclub Natural High.

No Photo Available

Landhuis de Oliphant

Schrijf review Rotterdam (16.6 km)

Bij ons beleeft u uw hele bruiloft: van het jawoord tot diner en van een fotoreportage tot een knallend feest. Een themafeest, afscheidsfeest, nieuwjaarsborrel, bedrijfsuitje of barbecue, bij ons kan het allemaal.

Strandclub ff-tijd

Strandclub ff-tijd

Schrijf review Hoek van Holland (17.2 km)

Strandclub direct aan zee, op het mooie strand van Hoek van Holland met uitzicht over de waterweg,het gehele jaar geopend,schitterende locatie voor u bedrijfsfeest of huwelijk (officiele trouwlocatie). Ook geopend voor ontbijt, lunch en diner.

No Photo Available

Novotel Rotterdam Schiedam

Schrijf review Schiedam (19.4 km)

Novotel Rotterdam-Schiedam ligt dicht bij de A20 in een groene omgeving op 400 meter afstand van station Schiedam-Nieuwland.

Abel.

Abel.

Schrijf review Poortugaal (19.9 km)

Een informele, trendy maar warme ambiance, waar Abel. plaats biedt aan gezelschappen van 2 tot 800 personen. De ruimtes zijn afzonderlijk geschikt voor kleinere gezelschappen en vormen gezamenlijk een ideale ruimte voor grote evenementen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Hellevoetsluis

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Hellevoetsluis? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Hellevoetsluis dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Hellevoetsluis

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Hellevoetsluis. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Hellevoetsluis was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Hellevoetsluis, Evenementenlocaties in Hellevoetsluis, Feestzalen in Hellevoetsluis, Trouwlocaties in Hellevoetsluis

Jouw vergaderzaal in Hellevoetsluis toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Hellevoetsluis. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: