Alle vergaderzalen in Sint Maarten op een rij

De beste vergaderzalen in Sint Maarten vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Sint Maarten. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Kinepolis Schagen

Kinepolis Schagen

Schrijf review Schagewn (4.3 km)

Kinepolis Schagen telt vijf zalen, die allemaal uitgerust zijn voor 3D-voorstellingen. De omvang varieert van 72 tot 139 zitplaatsen. Een extra plus? Alle bioscoopzalen situeren zich rondom de centrale foyer op het gelijkvloers

No Photo Available

Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

Schrijf review Schoorl (7.7 km)

Golden Tulip Jan van Scorel beschikt over 9 multifunctionele conferentieruimten en een groot aantal conferentiekamers aan de rand van de duinen. Hier bent u verzekerd van een klimaat waarin alle deelnemers zich volledig kunnen concentreren.

No Photo Available

Blooming conferentielandgoed

Schrijf review Bergen (10.1 km)

Bij blooming verlaat je de gebaande paden en kom je volledig tot bloei. Hier kun je leren, experimenteren en nieuwe plannen smeden. De omgeving inspireert de zakelijke bezoeker en prikkelt de creativiteit.

Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling

Schrijf review Broek op Langedijk (10.3 km)

Zoekt u naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop of familiefeest? Museum BroekerVeiling biedt diverse mogelijkheden om een ruimte te huren voor gezelschappen van 10 tot 300 personen. 

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne

Schrijf review Julianadorp aan Zee (14.2 km)

Landal Beach Resort Ooghduyne is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuildin

No Photo Available

Hotel Nassau Bergen ***

Schrijf review Bergen aan Zee (14.4 km)

Vergaderen op niveau. Hotel 'Nassau-Bergen' beschikt over vijf vergaderzalen, met mogelijkheden van groepen tot 80 personen.

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Stichting Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Schrijf review Alkmaar (14.9 km)

In het centrum van de kaasstad Alkmaar ligt de historische Grote Sint Laurenskerk ook wel Grote Kerk Alkmaar genoemd (1470-1520). Dit monumentale kerkgebouw in de stijl van de Brabantse gotiek is sinds 1996 in gebruik als evenementenlocatie.

BijHuub

BijHuub

Schrijf review Alkmaar (18.4 km)

"BijHuub kan alles." Het klinkt misschien bijzonder, maar hier geloven wij echt in. BijHuub is uit passie, gedrevenheid en enthousiasme ontstaan en het team is altijd bereid om met gasten mee te denken.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Sint Maarten

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Sint Maarten? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Sint Maarten dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Sint Maarten

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Sint Maarten. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Sint Maarten was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Sint Maarten, Evenementenlocaties in Sint Maarten, Feestzalen in Sint Maarten, Trouwlocaties in Sint Maarten

Jouw vergaderzaal in Sint Maarten toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Sint Maarten. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: