Alle vergaderzalen in Dublin op een rij

De beste vergaderzalen in Dublin vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke vergaderzalen in Dublin. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

No.25 Fitzwilliam Place

Schrijf review Dublin (0.3 km)

Fitzwilliam Place nr. 25 is een luxe en charmante banket- en vergaderlocatie in het hart van Dublin.

No Photo Available

The Heritage Centre

Schrijf review Dublin (1 km)

No.6 Kildare Street is een grote evenementenlocatie die plaats biedt aan een groot aantal evenementen in het stadscentrum van Dublin.

No Photo Available

The Round Room at the Mansion House

Schrijf review Dublin (1.1 km)

The Mansion House is een groot en luxueus conferentie- en evenementencentrum in het hart van Dublin.

No Photo Available

The Penthouse

Schrijf review Dublin (1.4 km)

The Penthouse is een privébar, feest- en evenementenlocatie in het stadscentrum van Dublin waar elk type evenement kan worden gehouden.

Hen's Teeth

Hen's Teeth

Schrijf review Dublin 8 (1.8 km)

Hen's Teeth is een hedendaagse culturele ruimte gevestigd in Dublin. Onze bekroonde ruimte in het hart van Dublin 8 is perfect voor uw evenement - of dat nu een bruiloft, privédiner, productlancering, bruiloft, kunsttentoonstelling, live podcast of muziekevenement is.

No Photo Available

The Chocolate Factory

Schrijf review Dublin (2.4 km)

De Factory Floor is een grote, lichte industriële evenementenruimte op de eerste verdieping. Het biedt exclusieve toegang tot de ruimte met een eigen ingang en is perfect voor productlanceringen, fotoshoots, videoclips, conferenties, ...!

No.42

No.42

Schrijf review Dublin (2.4 km)

Ervaar de elegantie en charme van het historische Dublin in onze prachtige evenementenruimte.

No Photo Available

The RDS

Schrijf review Dublin (2.6 km)

RDS is een groot evenementencomplex met meerdere prachtige zalen, vergaderruimtes en theaterruimtes.

No Photo Available

Croke Park

Schrijf review Dublin (3.1 km)

Croke Park is een groot stadion in het hart van Dublin en biedt meer dan 100 plaatsen voor uw volgende evenement!

The Helix

The Helix

Schrijf review Dublin (5.2 km)

The Helix is een locatie voor optredens en evenementen, met meerdere ruimtes voor uw volgende evenement!

Orlagh Country House

Orlagh Country House

Schrijf review Dublin (9.6 km)

Orlagh is een groot huis op een uitgestrekt, volgroeid terrein met meerdere slaapkamers en ruimtes voor uw volgende evenement.

No Photo Available

Luttrellstown Castle

Schrijf review Dublin (12 km)

Het Luttrelstown Castle is een prachtige locatie en biedt luxe accommodatie en ruimtes voor uw volgende evenement op het platteland.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Dublin

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Dublin? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Dublin dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Dublin

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Dublin. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Dublin was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Dublin, Evenementenlocaties in Dublin, Feestzalen in Dublin, Trouwlocaties in Dublin

Jouw vergaderzaal in Dublin toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Dublin. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: