Alle vergaderzalen in Assenede op een rij

De beste vergaderzalen in Assenede vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke vergaderzalen in Assenede. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Zelda&Zorro

Zelda&Zorro

Schrijf review Evergem (10.4 km)

Zelda&Zorro is het eerste onthaastingsconcept in Vlaanderen. In de huiselijke setting van een voormalig dekenij gebouw,  kan je zowel als bedrijf of als familie/vriendengroep uit de dagelijkse race stappen.

Odeveld

Odeveld

Schrijf review Lochristi (13.9 km)

In een statig historisch kader, uitgerust met alle nodige professionele voorzieningen kunnen bedrijven in alle rust komen vergaderen.

The Lounge

The Lounge

Schrijf review Eeklo (14.1 km)

THE LOUNGE is een exclusieve en unieke event-, amusement- en feestruimte in hartje Eeklo.

Mauritshof

Mauritshof

Schrijf review IJzendijke (14.1 km)

Mauritshof... Dé locatie in Zeeuws Vlaanderen voor al uw feesten, vergaderingen en groepsbijeenkomsten. Ons professionele team verzorgt het tot in de puntjes! Onze vier zalen zijn geschikt voor de organisatie van tal evenementen.

Zwijntjeshof

Zwijntjeshof

Schrijf review Evergem (14.3 km)

Het Zwijntjeshof is een educatief landbouwbedrijf met moderne vergaderzaal en grote tuin in zeer rustige omgeving.

Ruilok

Ruilok

Schrijf review Lochristi (16.3 km)

Voor uw vergadering, teambuilding, of professioneel seminarie (met of zonder overnachting) kan u in onze sfeervolle zaal terecht.

CUP

CUP

Schrijf review Gent (18.6 km)

CUP heeft twee meeting rooms. Je kunt er terecht met groepen tot 20 personen (een meeting room voor 8 personen en een voor 12 personen).

Red Loft

Red Loft

Schrijf review Gent (18.8 km)

Bij Red Loft kan je in een warme, huiselijke setting komen vergaderen, feesten, lezingen geven etc.

Den Orchidee

Den Orchidee

Schrijf review Lokeren (19.3 km)

Centraal gelegen in het waasland is Den Orchideede perfecte lokatie voor een gastronomisch intermezzo.

Thagaste bvba

Thagaste bvba

Schrijf review Gent (19.6 km)

Thagaste is een unieke locatie in een luisterrijk klooster waar paters wonen en werken. Naast een ruime keuze aan karaktervolle congres - en eventzalen zijn er bijzondere kunstschatten in de pandgangen, een binnentuin en de historische bibliotheek.

Top vergaderzalen in Assenede

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Assenede? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Assenede dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Assenede

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Assenede. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Assenede was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Assenede, Evenementenlocaties in Assenede, Feestzalen in Assenede, Trouwlocaties in Assenede

Jouw vergaderzaal in Assenede toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Assenede. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: