header

Vergaderzalen in Ressegem

De origineelste vergaderzalen in Ressegem vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Ressegem!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Ressegem'.
 • Edville Academy

  Edville Academy

  Toplocatie - Goede prijs/kwaliteit

  Perfecte loactie met alle voorzieningen.
  Het personeel denkt mee en helpt waar nodig.
  Goede bereikbaarheid en steeds goede afspraken met de eigenaar tijdens het boekingproces.

  Kevin Reygaerts - Theater Savooi - 06/04/2020

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Out of the box

  De Edville Academiy is een out-of-the-box eventruimte in een architecturale parel. Goede ontvangst en service van een enthousiast team, dat je event uniek en representabel maakt. Toppertje! Bedankt!

  Alexander Van Britsom - BRITSOM PHILIPS - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  Top locatie

  Dit aangenaam verblijf inclusief vriendelijk en behulpzaam personeel, aanrader! Alsook de bereikbaarheid en de groene omgeving. Voor herhaling vatbaar

  Gert Hoebies - N V Randy Raket - 17/01/2019

 • Edville Academy

  Edville Academy

  aangenaam verrast

  Aanvankelijk sceptisch maar door de ontspannen sfeer van de omgeving en de medewerkers smolt die als sneeuw voor de zon. Gemakkelijk bereikbaar via zowel de E40 als de E17 maakte het voor iedereen eenvoudig op locatie te geraken. Dank je!

  Andries Tiels - REX - 10/01/2019

Vergaderzalen in Ressegem

Op zoek naar een vergaderzaal in Ressegem? eventplanner.be heeft de oplossing. Hier vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Ressegem (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Ressegem

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Ressegem. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Ressegem. Voor 'vergaderzaal Ressegem' hebben we momenteel 21 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Ressegem, Evenementenlocaties in Ressegem, Feestzalen in Ressegem, Trouwlocaties in Ressegem

Filters

Sorteer op afstand

Rond Ressegem

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties