header

Vergaderzalen in Haaltert

De origineelste vergaderzalen in Haaltert vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Haaltert!

Vergaderzalen in Haaltert

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Hotel Royal Astrid

Hotel Royal Astrid

Schrijf review 7.4 km
TimeOut

TimeOut

Schrijf review 7.6 km

No Photo Available

Hof te Puttens

Schrijf review 12.3 km
De Architect

De Architect

Schrijf review 12.5 km
Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Kasteel van Leeuwergem Events & Seminar

Schrijf review 14 km
Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review 14.1 km
Den Belgiek

Den Belgiek

Schrijf review 14.7 km

No Photo Available

Kasteel van Gaasbeek

Schrijf review 15.1 km

No Photo Available

Krakeling

Schrijf review 15.5 km
Kasteel De Rozerie

Kasteel De Rozerie

Schrijf review 16 km
Waerboom

Waerboom

Schrijf review 16.1 km

No Photo Available

Ubeon

Schrijf review 16.2 km
Aquakine

Aquakine

Schrijf review 17.1 km
Lesco

Lesco

Schrijf review 17.4 km
Gosset Hotel

Gosset Hotel

Schrijf review 17.9 km
Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Schrijf review 18.1 km

Thermae Sports Merchtem is een superdeluxe health club met 12 tennisvelden, drie padelterreinen, een fitnesszaal, 80 groepslessen per week, een brasserie, een seminarie- en een wellnessruimte.

No Photo Available

Het Leerhof

Schrijf review 18.1 km
Brussels Kart

Brussels Kart

Schrijf review 18.3 km

Brussels Kart Expo is de ideale Event&Expo locatie, strategisch perfect gelegen naast E40 èn Brusselse ring met een grote aanpalende parking (2500pl). De combinatie van enerzijds meeting en expohallen voor uw company events en personeelsfeesten (klein en

Boskapelhoeve bvba

Boskapelhoeve bvba

Schrijf review 19.3 km
The House To Be

The House To Be

6 reviews 19.3 km
De Koroot

De Koroot

Schrijf review 19.7 km

No Photo Available

Vakantiehuis Charmant

Schrijf review 19.7 km
De Zonnevallei

De Zonnevallei

Schrijf review 19.9 km

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Haaltert'.
 • The House To Be

  The House To Be

  Hele fijne sfeer en gevoel van ontzorging!

  Ik heb nu al een heel aantal keer training gegeven in THTB, en telkens was het een prettige ervaring. Veel licht, aan alle details gedacht, echt een hele fijne omgeving om mijn job en passie uit te voeren. De lunch is werkelijk heerlijk, elke keer opnieuw, het is echt uitkijken naar dat moment van de dag. Er is nu vlakbij ook een mooi park aangelegd, zodat je tijdens de lunchpauze de benen kan strekken - er is ook een tuin aan THTB, die is fijn om een frisse neus te halen. THTB is geschikt voor hele kleine en grotere groepen, dus wel handig dat de zalen kunnen aangepast worden aan wat je die dag nodig hebt. Mooie extra is dat ik al twee keer heb ervaren hoe het team van THTB meedenkt bij een onvoorziene omstandigheid of een probleem. Zo kon ik bezig blijven met de deelnemers en inhoud van mijn training. Opluchting dus. Minpuntjes heb ik eigenlijk nog niet ervaren voorlopig. Mij blijft vooral de fijne sfeer van deze plek hangen, een sfeer van positiviteit, groei, ontdekking ... zeker mijn ding!

  Natacha Ciezkowski - Trucs de Luxe - 22/08/2019

 • The House To Be

  The House To Be

  Top combi als business locatie

  Huiselijk en toch business like. Open en vriendelijke omgeving in tegenstelling tot de vaak wat steriele deocrs van traditionele hotelzaaltjes. Veel licht en groen (in een ecologische parkzone) en toch vlak bij de Brusselse ring. Makkelijk te bereiken en vlot parkeren. Lekkere verse keuken en zelfs fitnessmogelijkheden. Ruimte voor mensen :-)
  Echt de ideale stimulerende omgeving voor een workshop, opleidingstraject, vergadering, co-working of zelfs een fijn feestje.

  Nicole Wellens - Harpo-Speakers Society - 11/08/2019

 • The House To Be

  The House To Be

  House to Be

  In de house aankomen geeft een gevoel van thuiskomen. De stijl, de kleuren en de verschillende zalen maken dat je een training kan geven op een professionele manier. Alle toebehoren is er dus dat een zorg minder. Daarnaast vind ik de lunch er top, gezond en afwissend. De chef zorgt dat we ook op dat gebied verwend worden. Kortom ik kom er zeer graag.

  Sylvie Bracqué - 10/08/2019

 • The House To Be

  The House To Be

  Thuisgevoel bij The House To Be

  In The House To Be voel je je onmiddellijk thuis. De insteek is business, echter zonder stijfheid. De inrichting is gezellig, stijlvol en comfortabel. Mijn ervaring met opleidingen en coachings die ik daar geef, is dat de mensen van The House To Be, echt gevoelig zijn voor je wensen. Waar mogelijk komen ze tegemoet aan je voorkeuren van zalen of opstelling.
  Het eten is van outstanding kwaliteit. De kok toverde elke dag zuivere en lekkere gerechten, waarbij zowel vegetariërs en anderen aan hun trekken komen. Goed voor mensen die hun gezondheid belangrijk vinden dus.

  Leen Lambrechts-Noël - Coaching 4 Coaches bvba - 09/08/2019

Vergaderzalen in Haaltert

Op zoek naar een vergaderzaal in Haaltert? eventplanner.be helpt je verder. Hier vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Haaltert (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Haaltert

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Haaltert. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Haaltert. Voor 'vergaderzaal Haaltert' hebben we momenteel 23 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Haaltert, Evenementenlocaties in Haaltert, Feestzalen in Haaltert, Trouwlocaties in Haaltert

Filters

Sorteer op afstand

Rond Haaltert

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties