header

Vergaderzalen in Zele

De beste vergaderzalen in Zele vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Zele!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Zele'.
 • VBDCK Brewery

  VBDCK Brewery

  Gezellig onder vrienden

  Mooie locatie,gezellige zaal en vooral genieten van lekkere topbiertjes! Dit alles mogelijk gemaakt door de bediening van een superteam!
  Meer van dat aub!

  Ingrid Bohets - 28/09/2020

 • VBDCK Brewery

  VBDCK Brewery

  Gewoon fantastisch

  Leuke zaal ,lekkere biertjes en een fantastische bediening tof tof tof

  Roger Vanden Hautte - Decorgarden - 28/09/2020

 • VBDCK Brewery

  VBDCK Brewery

  Top!

  Een aangename locatie, een warme ontvangst en vriendelijke bediening en dit in combinatie met lekker streekbier. Een absolute aanrader!

  Sylvie Vanden Hautte - 28/09/2020

 • VBDCK Brewery

  VBDCK Brewery

  Het was geweldig!

  De ruime en moderne zaal met veel lichtinval gekoppeld aan het terras en de grote tuin laten je je direct thuis voelen. De overheerlijke hapjes en het eten werden ter plaatse vers bereid. Het feit dat de zaal deel uitmaakt van een jonge, hippe brouwerij is een extra troef. De bieren (er zijn wel 7 verschillende soorten!) moet je zeker geprobeerd hebben, echt de moeite! Als je tijd genoeg hebt, is een gegidst bezoek aan de brouwerij een aanrader.

  Griet Vanderheyden - 24/09/2020

Vergaderzalen in Zele

Op zoek naar een vergaderzaal in Zele? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Zele (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Zele

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Zele. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Zele. Voor 'vergaderzaal Zele' hebben we momenteel 20 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Zele, Evenementenlocaties in Zele, Feestzalen in Zele, Trouwlocaties in Zele

Filters

Sorteer op afstand

Rond Zele

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties