header

Vergaderzalen in Dendermonde

De mooiste vergaderzalen in Dendermonde vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Dendermonde!

Vergaderzalen in Dendermonde

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Hof Ter Velden

Hof Ter Velden

Schrijf review 3.5 km
Kasteel De Rozerie

Kasteel De Rozerie

Schrijf review 3.8 km

No Photo Available

Eventroom

Schrijf review 8.3 km
Boskapelhoeve bvba

Boskapelhoeve bvba

Schrijf review 8.4 km
De Zonnevallei

De Zonnevallei

Schrijf review 9.9 km

No Photo Available

Hof te Puttens

Schrijf review 10.5 km
TimeOut

TimeOut

Schrijf review 10.7 km
Hotel Royal Astrid

Hotel Royal Astrid

Schrijf review 10.8 km
VBDCK Brewery

VBDCK Brewery

Schrijf review 11 km
Sporting Lokeren

Sporting Lokeren

Schrijf review 12.9 km
Syneton Building

Syneton Building

Schrijf review 13.2 km
Den Orchidee

Den Orchidee

Schrijf review 14.5 km

No Photo Available

Hof Van Coolhem

Schrijf review 15.4 km
Lesco

Lesco

Schrijf review 15.4 km
Thermae Sports Merchtem

Thermae Sports Merchtem

Schrijf review 15.9 km

Thermae Sports Merchtem is een superdeluxe health club met 12 tennisvelden, drie padelterreinen, een fitnesszaal, 80 groepslessen per week, een brasserie, een seminarie- en een wellnessruimte.

QC Events

QC Events

Schrijf review 17.1 km

Kies voor QC Events als u eens weg wil. Weg van de standaard hotel- of feestzalen, correct en verzorgd, maar vaak dertien-in-een-dozijn. QC Stables is een eventlocatie die warmte en gezelligheid uitstraalt en de gasten zal charmeren.

Inkart nv

Inkart nv

3 reviews 17.9 km

In- & Outdoorkarting voor particulieren en bedrijven.

Rederij Greenstarline

Rederij Greenstarline

Schrijf review 18.8 km
Waerboom

Waerboom

Schrijf review 19.1 km
Willy's Moustache

Willy's Moustache

Schrijf review 19.2 km

Samen met Brasserie ’t Kasteeltje, biedt Willy’s Moustache een uniek kader aan voor al uw evenementen. Met een capaciteit van 50 tot 1000 personen.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Dendermonde'.
 • Inkart nv

  Inkart nv

  Grand Prix

  De Grand Prix die we in samenspraak met Inkart al een paar jaar organiseren voor onze klanten, is altijd een voltreffer.
  De contacten, het onthaal, een fantastische eventmanager die de piloten en de wedstrijd begeleidt, het extra lange buitencircuit in de zomermaanden, de BBQ - alles is TOP. Onze klanten en wijzelf gaan altijd enthousiast en tevreden naar huis!

  Marina Wyckmans - BNP Paribas Fortis - 07/12/2017

 • Inkart nv

  Inkart nv

  Milwaukee Innovation Tour: 2 jaar op rij een schot in de roos

  Twee jaar geleden zijn we een nieuw concept 'Innovation Tour' in de Benelux gestart. Milwaukee bouwde een dorp voor producttraining op en geeft een extra aan het publiek onder het mom van een kartsessie. Een kleine 500 mensen ontvangen en trainen op 2-3 avonden tijd lijkt geen eenvoudige klus. Voor inkart daarentegen was het de 'normaalste zaak' van de wereld. Na enkele verkennende gesprekken werd ik door het eventteam met raad en daad bijgestaan om een top event te realiseren. Wij zijn steeds op zoek naar een flexibele partner, en die vonden we in Inkart zeer zeker. Last minute aanpassingen de dag zelf waren geen probleem, en ik durf zeggen dat we er samen stonden als 1 team. Zeker een aanrader dus.

  Mathias Mettepenningen - Techtronic Industries - 15/11/2017

 • Inkart nv

  Inkart nv

  Meeting & Teambuilding - Grand Prix Inkart

  Zowel voor de meeting als de race werden we zeer goed ontvangen. Alles werd in samenspraak geregeld en vanuit Inkart werd meegedacht op gebied van opstelling en timing. Tijdens de meeting waren drank, ontbijtkoek en notitieblok allemaal netjes voorzien. Wegens fileleed problemen met de planning van ons event, hier werd echter snel op ingespeeld zodat alles toch mooi kon aansluiten. Grand-Prix formule is top om als teambuilding te doen. Zeer aangename ervaring met het Inkart-team, aanrader!

  Michiel De Weerdt - Deweco Bvba - 30/10/2017

Vergaderzalen in Dendermonde

Op zoek naar een vergaderzaal in Dendermonde? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Dendermonde (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Dendermonde

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Dendermonde. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Dendermonde. Voor 'vergaderzaal Dendermonde' hebben we momenteel 20 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Oost-Vlaanderen, Congreslocatie in Dendermonde, Evenementenlocaties in Dendermonde, Feestzalen in Dendermonde, Trouwlocaties in Dendermonde

Filters

Sorteer op afstand

Rond Dendermonde

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties