header

Vergaderzalen in Dranouter

De origineelste vergaderzalen in Dranouter vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Dranouter!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.7/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Dranouter'.
 • Hostellerie Kemmelberg

  Hostellerie Kemmelberg

  Dank je wel

  Te gast zijn met onze groep was steeds een plezier of een beetje als thuiskomen. Fantastische locatie, mooie omgeving, mooi uitzicht, de stilte van de natuur, lekker eten, mooie kamers, ... Bedankt voor de goede zorgen.

  An Verstraete - Debaere & Verstraete BVBA - 30/06/2018

 • Hostellerie Kemmelberg

  Hostellerie Kemmelberg

  'Verwen'-locatie

  Hostellerie Kemmelberg is een schitterende en unieke locatie, gelegen op de Kemmelberg met een prachtig vergezicht.
  Zeer comfortabele vergaderlocatie, luxueuze hotelaccomodatie, met een uitmuntende keuken en exclusief wijnassortiment tegen een scherpe prijs. Kortom een absoluut aanrader.

  Luc Bulckens - 14/11/2017

 • Hostellerie Kemmelberg

  Hostellerie Kemmelberg

  Aanrader

  Al verschillende malen gebruik gemaakt van zowel hotel als restaurant.
  Steeds kunnen wij van een vlotte samenwerking genieten: aangenaam contact bij boeken, hartelijk onthaal en personeel, prachtige locatie, mooie kamers en lekker eten. Wij zijn tevreden klant!

  Louise Dujardin - 13/11/2017

Vergaderzalen in Dranouter

Ben je op zoek naar een vergaderzaal in Dranouter? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je razendsnel alle vergaderzalen in Dranouter (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Dranouter

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Dranouter. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Dranouter. Voor 'vergaderzaal Dranouter' hebben we momenteel 5 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie West-Vlaanderen, Congreslocatie in Dranouter, Evenementenlocaties in Dranouter, Feestzalen in Dranouter, Trouwlocaties in Dranouter

Filters

Sorteer op afstand

Rond Dranouter

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties