Alle vergaderzalen in Gages op een rij

De beste vergaderzalen in Gages vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Gages. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (12.1 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

Tartine en Meer

Tartine en Meer

Schrijf review Galmaarden (14.2 km)

No Photo Available

La Reserve

Schrijf review Petit-Enghien (14.7 km)

Deze elegante villa van klassieke stijl is strategisch gelegen in het centrum van België en op de taalgrens (Lettelingen/ Petit-Enghien is tweetalig).

No Photo Available

Polyvalente zaal De Krakeling

Schrijf review Geraardsbergen (17.1 km)

Onze polyvalente zaal van 222m2 ligt in het centrum van Geraardsbergen. We beschikken over een eigen parking voor 30 wagens. Ideaal voor lezingen, workshops, opleidingen, presentaties, studiedagen, vergaderingen en tentoonstellingen.

No Photo Available

Zennon

Schrijf review Geraardsbergen (17.9 km)

Een plek die een wellnesssfeer biedt, waar mensen kunnen vertragen en zich kunnen afstemmen op gebieden in hun lichaam en geest die aandacht nodig hebben.

Martin's Dream Hotel

Martin's Dream Hotel

Schrijf review Mons (18.1 km)

Martin’s Dream Hotel is a 4-star ‘superior’ hotel, combining the heritage of the past with the comfort of modernity.

Den Belgiek

Den Belgiek

Schrijf review Geraardsbergen (18.1 km)

Den Belgiek is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een informeel kader dichtbij de Muur van Geraardsbergen en de Markt. Met 50 zitplaatsen, een vast projectiescherm, ... is deze locatie zowel geschikt voor vergaderingen, after-work drinks, ...

Travoo

Travoo

Schrijf review Geraardsbergen (18.1 km)

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw evenement in de Vlaamse Ardennen? Geen evenementenbureau nodig! Travoo beschikt over een in-house event manager die alles voor jou organiseert van 2 tot 120 personen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Gages

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Gages? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Gages dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Gages

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Gages. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Gages was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Gages, Evenementenlocaties in Gages, Feestzalen in Gages, Trouwlocaties in Gages

Jouw vergaderzaal in Gages toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Gages. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: