header

Vergaderzalen in Gallaix

De beste vergaderzalen in Gallaix vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Gallaix!

Vergaderzalen in Gallaix

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review 14 km

No Photo Available

TIO3 - Event & Business Center

Schrijf review 16.8 km
De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review 17.7 km

Vergaderzalen in Gallaix

Op zoek naar een vergaderzaal in Gallaix? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Gallaix (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Gallaix

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Gallaix. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Gallaix. Voor 'vergaderzaal Gallaix' hebben we momenteel 3 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Henegouwen, Congreslocatie in Gallaix, Evenementenlocaties in Gallaix, Feestzalen in Gallaix, Trouwlocaties in Gallaix

Filters

Sorteer op afstand

Rond Gallaix

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties