Alle vergaderzalen in Silly op een rij

De beste vergaderzalen in Silly vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke vergaderzalen in Silly. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Tartine en Meer

Tartine en Meer

Schrijf review Galmaarden (6.6 km)

No Photo Available

La Reserve

Schrijf review Petit-Enghien (9 km)

Deze elegante villa van klassieke stijl is strategisch gelegen in het centrum van België en op de taalgrens (Lettelingen/ Petit-Enghien is tweetalig).

Kamaste

Kamaste

Schrijf review Steenkerque (10 km)

Op zoek naar een even unieke als veelzijdige locatie voor uw evenementen? Ontdek de magische kamer van Kamaste.

No Photo Available

Polyvalente zaal De Krakeling

Schrijf review Geraardsbergen (10.8 km)

Onze polyvalente zaal van 222m2 ligt in het centrum van Geraardsbergen. We beschikken over een eigen parking voor 30 wagens. Ideaal voor lezingen, workshops, opleidingen, presentaties, studiedagen, vergaderingen en tentoonstellingen.

No Photo Available

Zennon

Schrijf review Geraardsbergen (11.5 km)

Een plek die een wellnesssfeer biedt, waar mensen kunnen vertragen en zich kunnen afstemmen op gebieden in hun lichaam en geest die aandacht nodig hebben.

Den Belgiek

Den Belgiek

Schrijf review Geraardsbergen (11.6 km)

Den Belgiek is de ideale locatie voor wie op zoek is naar een informeel kader dichtbij de Muur van Geraardsbergen en de Markt. Met 50 zitplaatsen, een vast projectiescherm, ... is deze locatie zowel geschikt voor vergaderingen, after-work drinks, ...

Travoo

Travoo

Schrijf review Geraardsbergen (11.8 km)

Op zoek naar de ideale locatie voor jouw evenement in de Vlaamse Ardennen? Geen evenementenbureau nodig! Travoo beschikt over een in-house event manager die alles voor jou organiseert van 2 tot 120 personen.

La Haute Scene

La Haute Scene

Schrijf review Soignies (14.2 km)

We zijn blij om de heropening van onze vriendelijke en warme kamer in een gerenoveerde schuur in het centrum van Zinnik onder de aandacht te brengen, perfect geschikt voor familie- en sociale evenementen.

No Photo Available

Het Leerhof

Schrijf review Parike - Brakel (15.9 km)

Het Leerhof is een gerenoveerde hoeve gelegen in het hart van de Vlaamse Ardennen. Dichtbij de pittoreske stadjes Geraardsbergen, Brakel, Zottegem en Ronse, maar toch heel landelijk gelegen in het kleine dorpje Parike.

Diggie vzw

Diggie vzw

Schrijf review Brakel (19.5 km)

Ben je op zoek naar een ruimte om te vergaderen, gezellige filmavond, plaats voor een hobby uit te oefenen... dan kan de wolruimte wel the place to be zijn! De wolruimte is een warme ruimte van 64m² met keukenhoek.

Martin's Red

Martin's Red

Schrijf review Tubize (19.5 km)

Martin's Red is located on the site of the Belgian Football Center in Tubize - the training centre of the Red Devils as well as many other teams in all categories (professional teams, up-and-coming hopefuls, foreign delegations, ...).

No Photo Available

Le Grand Champ

Schrijf review Sirault (19.7 km)

Receptiezaal met traiteurdienst bruiloften, seminaries, banketten, doopfeesten, communies, verjaardagen, retraites, kerstavond, ...

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Silly

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Silly? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Silly dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Silly

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Silly. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Silly was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Silly, Evenementenlocaties in Silly, Feestzalen in Silly, Trouwlocaties in Silly

Jouw vergaderzaal in Silly toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Silly. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: