header

Vergaderzalen in Havinnes

De beste vergaderzalen in Havinnes vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Havinnes!

Vergaderzalen in Havinnes

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review 14.2 km

No Photo Available

TIO3, Business & Event Center

Schrijf review 17.5 km
De Cultuurfabriek

De Cultuurfabriek

Schrijf review 18.8 km

Vergaderzalen in Havinnes

Op zoek naar een vergaderzaal in Havinnes? eventplanner.be heeft de oplossing. Op deze pagina vind je meteen alle vergaderzalen in Havinnes (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Havinnes

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Havinnes. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Havinnes. Voor 'vergaderzaal Havinnes' hebben we momenteel 3 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan deze lijst. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Henegouwen, Congreslocatie in Havinnes, Evenementenlocaties in Havinnes, Feestzalen in Havinnes, Trouwlocaties in Havinnes

Filters

Sorteer op afstand

Rond Havinnes

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties