header

Vergaderzalen in Martouzin-Neuville

De origineelste vergaderzalen in Martouzin-Neuville vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Martouzin-Neuville!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Martouzin-Neuville'.
 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Indrukwekkend

  Als Belgische motoclub waren we tijdens het hemelvaartweekend gastheer voor onze bevriende buitenlandse motoclubs, in totaal 116 personen in Han sur Lesse. Als avondactiviteit werd een aperitief aangeboden in de grot in de wapenzaal. Het begon met een licht en klankshow. Daarna was er een BBQ bij de Pavillon naast de grot.
  Het was super. Iedereen was onder de indruk van de grot. Het is heel uniek om zoiets te kunnen aanbieden. De organisatie verliep heel vlot. De BBQ was lekker, en meer dan voldoende. Het reserveren en het maken van afspraken verliep heel vlot en correct. Een aanrader.
  Stephaan , voorzitter motoclub BGMC knalpijp.

  Stephaan Barbery - BGMC knalpijp - 18/06/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Jaarlijks bedrijfsuitje

  Dit jaar zijn wij als bedrijf terecht gekomen bij jullie organisatie. In 1 woord SUPER! Het contact was erg fijn en er werd veel moeite gedaan voor onze (soms) lastige vragen. De communicatie was erg duidelijk en er werd fijn met ons mee gedacht Een ontzettend leuk programma is er voor ons samengesteld en daarnaast een heerlijke lunch en barbecue.

  Team TB Events Team TB Events - TB Events - 28/05/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Geweldig

  Onze drie daagse teambuilding in het Domein van de Grotten van Han was in één woord geweldig. Alles was tot in de puntjes geregeld en het programma sloot naadloos op elkaar aan. We zijn niets tekort gekomen en zijn goed verzorgd. De tree tents waren fantastisch, (onze bedden waren na de eerste nacht zelfs opgemaakt, net als in een hotel!), de aanwezigheid van de dieren was echt super, de teambuilding activiteiten vielen zeer goed in de smaak bij iedereen. Ik zou dit aan iedereen aanraden. Een dikke vette 10.

  Jasmijn Ishaqsada - Siemens Gamesa - 27/05/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Workshops, wildpark & Grotten van Han

  We kwamen met een team van 20 personen naar Han. We kregen in de voormiddag twee leuke workshops op het domein. Eén over bushcrafting en hoe comfortabel te overleven in de natuur en een tweede over eetbare en geneeskrachtige planten in het wild. Hierover kregen we zeer goede feedback van alle collega's! In de namiddag kregen we een interessante rondleiding in het wildpark en de dag sloten we af met een bezoek aan de grotten. Een echte aanrader!

  Ellen Janssens - Ticketmaster - 16/05/2019

Vergaderzalen in Martouzin-Neuville

Op zoek naar een vergaderzaal in Martouzin-Neuville? eventplanner.be helpt je verder. Op deze pagina vind je razendsnel alle vergaderzalen in Martouzin-Neuville (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Martouzin-Neuville

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Martouzin-Neuville. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Martouzin-Neuville. Voor 'vergaderzaal Martouzin-Neuville' hebben we momenteel 2 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het is volledig gratis en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de spotlight.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Namen, Evenementenlocaties in Martouzin-Neuville, Feestzalen in Martouzin-Neuville, Trouwlocaties in Martouzin-Neuville

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!