header

Vergaderzalen in Sorinnes

De mooiste vergaderzalen in Sorinnes vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Sorinnes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 8 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Sorinnes'.
 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Jaarlijks bedrijfsuitje

  Dit jaar zijn wij als bedrijf terecht gekomen bij jullie organisatie. In 1 woord SUPER! Het contact was erg fijn en er werd veel moeite gedaan voor onze (soms) lastige vragen. De communicatie was erg duidelijk en er werd fijn met ons mee gedacht Een ontzettend leuk programma is er voor ons samengesteld en daarnaast een heerlijke lunch en barbecue.

  Team TB Events Team TB Events - TB Events - 28/05/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Geweldig

  Onze drie daagse teambuilding in het Domein van de Grotten van Han was in één woord geweldig. Alles was tot in de puntjes geregeld en het programma sloot naadloos op elkaar aan. We zijn niets tekort gekomen en zijn goed verzorgd. De tree tents waren fantastisch, (onze bedden waren na de eerste nacht zelfs opgemaakt, net als in een hotel!), de aanwezigheid van de dieren was echt super, de teambuilding activiteiten vielen zeer goed in de smaak bij iedereen. Ik zou dit aan iedereen aanraden. Een dikke vette 10.

  Jasmijn Ishaqsada - Siemens Gamesa - 27/05/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Workshops, wildpark & Grotten van Han

  We kwamen met een team van 20 personen naar Han. We kregen in de voormiddag twee leuke workshops op het domein. Eén over bushcrafting en hoe comfortabel te overleven in de natuur en een tweede over eetbare en geneeskrachtige planten in het wild. Hierover kregen we zeer goede feedback van alle collega's! In de namiddag kregen we een interessante rondleiding in het wildpark en de dag sloten we af met een bezoek aan de grotten. Een echte aanrader!

  Ellen Janssens - Ticketmaster - 16/05/2019

 • Het Domein van de Grotten van Han

  Het Domein van de Grotten van Han

  Internationale Peugeot Meeting 2019

  Als onderdeel van onze internationale Peugeot l'Aventure Meeting, bezochten we met 145 Peugeot-oldtimers en 260 personen de grotten en het wildpark van Han.
  Het was geen sinecure om op een korte tijd iedereen te voorzien van een warme maaltijd, maar toch slaagde de medewerkers er in om dit tot een goed einde te brengen.
  De samenwerking was voor ons heel positief, op al onze vragen kwamen direct oplossingen. De bezoeken van zowel de grotten als het wildpark werden zeer geapprecieerd door onze deelnemers. We komen zeker nog terug! Bedankt voor de prettige samenwerking!
  Het voltallige team van PEUGEOT CLUB BELGIUM.

  Frank DE REU - Peugeot Club Belgium - 07/05/2019

Vergaderzalen in Sorinnes

Op zoek naar een vergaderzaal in Sorinnes? eventplanner.be heeft de oplossing. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Sorinnes (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Sorinnes

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Sorinnes. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Sorinnes. Voor 'vergaderzaal Sorinnes' hebben we momenteel 3 mogelijkheden.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Namen, Evenementenlocaties in Sorinnes, Feestzalen in Sorinnes, Trouwlocaties in Sorinnes

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!