Alle vergaderzalen in La Bruyère op een rij

De beste vergaderzalen in La Bruyère vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 12+ unieke vergaderzalen in La Bruyère. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Les Tanneurs de Namur

Schrijf review Namur (1.6 km)

Onze restaurants bieden de mogelijkheid om uw grote diners en banketten, uw zakelijke lunches en diners of uw evenementen te organiseren. Ons hotel heeft bovendien 7 seminariezalen met alle nodige voorzieningen voor uw professionele vergaderingen.

Namur Expo

Namur Expo

Schrijf review Namen (5.4 km)

Namur Expo, aux cœur de la région Wallonne.

No Photo Available

Château de Namur

Schrijf review Namur (6.8 km)

Een verjaardag, familiefeest, bruiloft, seminarie, vergadering of ander evenement in een hoogstaande omgeving met verfijnde keuken? Het Château de Namur is de locatie bij uitstek.

No Photo Available

Sogefra

Schrijf review Franc-Waret (9.5 km)

Franc-Warêt onderscheidt zich als een bevoorrechte plaats voor de organisatie van uw culturele, associatieve, professionele en privé-evenementen.

No Photo Available

New Hotel de Lives Namur ***

Schrijf review Namur (Lives-sur-Meuse) (9.8 km)

Magnifiek 3-sterrenhotel, charmant gelegen aan de oevers van de Maas. New Hotel de Lives telt 3 vergaderruimtes uitgerust met alle nodige meetingfaciliteiten.

No Photo Available

Abbaye de Floreffe

Schrijf review Floreffe (10.9 km)

Onze zalen zijn beschikbaar voor alle soorten evenementen: bruiloften, symposia, seminars, zakelijke bijeenkomsten, verjaardagsfeestjes, verschillende beurzen, etc. De tuinen en omgeving lenen zich ook voor sportevenementen, teambuilding etc.

No Photo Available

Domaine du Mozet

Schrijf review Mozet (13 km)

Op 10 minuten van Namen en 40 minuten van Brussel of Luik, rechtstreeks bereikbaar via de N4 of de E411, verwelkomt de Mozet-wijk uw opleidingen, uw seminaries of gewoon uw "vergroening" in een uitzonderlijke omgeving in binnen zijn 11 hectare bebost land

No Photo Available

Le domaine du Fraichau

Schrijf review Bois-de-Villers (15.4 km)

Het Domaine du Fraichau is een familiaal domein waar u steeds met open armen ontvangen wordt. Het herenhuis werd in 1910 gebouwd in de maasstijl.

No Photo Available

Le Château de Sombreffe

Schrijf review Sombreffe (17.3 km)

Trouw of receptie? Het Kasteel van Sombreffe bied een gepersonaliseerde service. Teambuilding, raad van bestuur, productpresentaties, incentives, recepties, persconferenties, ... in een uitzonderlijk kader.

No Photo Available

Château de Wanfercée

Schrijf review Wanfercée-Baulet (18.2 km)

Het Château de Wanfercée, gelegen tussen Charleroi, Namen en Nijvel, grenzend aan de autosnelweg E42 (1 km van afrit 14 Sambreville) is bij uitstek geschikt voor verschillende soorten particuliere of professionele evenementen.

No Photo Available

Châteauform La Ramée

Schrijf review Jodoigne (18.4 km)

La Grande Abbaye de la Ramée ligt op slechts 40 minuten van Brussel en is vanuit elke richting te bereiken.

No Photo Available

Les Delices De L'Orne

Schrijf review Mont-Saint-Guibert (19.3 km)

Sinds 1972 verhuurt de Moulin Al Poudre zijn zalen voor uitzonderlijke evenementen zoals culturele avonden, clubbijeenkomsten, concerten, recitals, tentoonstellingen, openingen, seminars, bruiloften, ...

Top vergaderzalen in La Bruyère

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van La Bruyère? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in La Bruyère dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van La Bruyère

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van La Bruyère. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van La Bruyère was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in La Bruyère, Evenementenlocaties in La Bruyère, Feestzalen in La Bruyère, Trouwlocaties in La Bruyère

Jouw vergaderzaal in La Bruyère toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in La Bruyère. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: