header

Alle vergaderzalen in Aubel op een rij

De beste vergaderzalen in Aubel vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 15+ unieke vergaderzalen in Aubel for you. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

Beste vergaderzalen in Aubel

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (7.4 km)
Orsmolen

Orsmolen

Schrijf review Moelingen (11.4 km)
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Schrijf review Vaals (12.1 km)

No Photo Available

Hoeve de Linde

Schrijf review Vaals (12.1 km)

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (12.4 km)

No Photo Available

Labyrint Drielandenpunt

Schrijf review Vaals (12.7 km)
Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals

Schrijf review Vaals (13 km)

Landal Hoog Vaals is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, catering,

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Schrijf review Eupen (15.1 km)
Landal Kasteeldomein De Cauberg

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Schrijf review Valkenburg a/d Geul (17.3 km)

U vindt Landal Kasteeldomein De Cauberg helemaal op de top van de Cauberg. Een vorstelijke plek in heuvelachtig Limburg met sfeervolle bungalows en appartementen.

MECC Maastricht bv

MECC Maastricht bv

Schrijf review Maastricht (18 km)

MECC Maastricht is een multifunctioneel evenementen locatie in het Bourgondische Maastricht. Wij bieden 30.000m2 vol mogelijkheden. Of het nu gaat om een vakbeurs, een conferentie, een productpresentatie of een bedrijfsfeest gaat.

Maastricht Convention Bureau

Maastricht Convention Bureau

Schrijf review Maastricht (18.2 km)

No Photo Available

Novotel Maastricht

Schrijf review Maastricht (18.5 km)
Château St. Gerlach

Château St. Gerlach

Schrijf review Valkenburg aan de Geul (18.9 km)
Crowne Plaza Maastricht

Crowne Plaza Maastricht

Schrijf review Maastricht (19.5 km)

No Photo Available

Amrâth Grand Hotel de l'Empereur

Schrijf review Maastricht (19.5 km)

Top vergaderzalen in Aubel

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Aubel? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Aubel dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Aubel

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Aubel. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Aubel was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Vergaderzalenin de provincieLuik, Congreslocatie in Aubel, Evenementenlocaties in Aubel, Feestzalen in Aubel, Trouwlocaties in Aubel

Jouw vergaderzaal in Aubel toevoegen

Goed nieuws! Baad je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Aubel. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie:

Filters

    Aubel

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Categorieën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties