Alle vergaderzalen in Heusy op een rij

De beste vergaderzalen in Heusy vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke vergaderzalen in Heusy. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (2.5 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

No Photo Available

Silva Hotel Spa-Balmoral

Schrijf review Spa (7.9 km)

Uw 4-sterrenhotel Spa-Balmoral, genesteld te midden van dichtbeboste heuvels, heeft een voortreffelijke locatie met uitzicht over het meer van Warfaaz in het hart van de Belgische Ardennen. Er zijn 126 comfortabele kamers & suites en 16 vergaderruimten beschikbaar voor uw evenement.

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (8.1 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

Radisson Blu Balmoral Spa

Radisson Blu Balmoral Spa

Schrijf review Spa (8.2 km)

Dit uniek luxe hotel is gelegen op de heuvels van Spa, naast de Thermes en de bekende Royal Golf Club des Fagnes. Het hotel heeft 106 kamers waarvan 21 suites, 6 state of the art meeting zalen, een privé Beauty & Wellness center met zwembad.

No Photo Available

Radisson Blu Palace Hotel Spa

Schrijf review Spa (9.2 km)

Het Radisson Blu Palace Hotel is gelegen in het hartje van Spa, in de Ardennen. Het hotel biedt 120 moderne kamers, waarvan 8 Suites en 1 Suite Palace. Het hotel is rechstreeks verbonden met de Thermen van Spa door een privé kabelbaan.

No Photo Available

La Ferme Du Banneway

Schrijf review Louveigné (10.7 km)

Prestigieuze setting voor de organisatie van uw recepties, cocktails, seminars, bruiloften, persconferenties, verjaardagen, enz.

No Photo Available

Manoir De Lebioles

Schrijf review Spa (Creppe) (12.7 km)

Het Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor uw magische en romantische bruiloft.

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Schrijf review Eupen (13.5 km)

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

Circuit Spa- Francorchamps

Circuit Spa- Francorchamps

Schrijf review Francorchamps (15.8 km)

Organiseer uw evenement op het mooiste circuit ter wereld! Spa-Francorchamps is een mythisch circuit en een uniek kader dat wereldwijde bekendheid geniet.

No Photo Available

Château de Florzé

Schrijf review Florzé (Sprimont) (17.7 km)

Het kasteel van Florzé is de ideale plek voor al uw evenementen: bruiloften, privérecepties, bedrijfsrecepties, teambuilding, openbare evenementen, seminars, incentives, ...

Top vergaderzalen in Heusy

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Heusy? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Heusy dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Heusy

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Heusy. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Heusy was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Heusy, Evenementenlocaties in Heusy, Feestzalen in Heusy, Trouwlocaties in Heusy

Jouw vergaderzaal in Heusy toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Heusy. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: