Alle vergaderzalen in Neu-Moresnet op een rij

De beste vergaderzalen in Neu-Moresnet vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 8+ unieke vergaderzalen in Neu-Moresnet. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Labyrint Drielandenpunt

Schrijf review Vaals (3.5 km)

Labyrint Drielandenpunt & Taverne De Grenssteen bieden grenzeloos vermaak op en rondom het hoogste punt van Nederland. Onze mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd.

No Photo Available

Hoeve de Linde

Schrijf review Vaals (4.7 km)

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Schrijf review Vaals (5.3 km)

130 hotelkamers en 22 vergaderruimtes op een landgoed met 18 hectares park en bos. Een kasteel daterend uit 15e eeuw. Ideale vergader en tembuilding locatie nabij hef drielandenpunt en de stad Aken.

Landal Hoog Vaals

Landal Hoog Vaals

Schrijf review Vaals (5.7 km)

Landal Hoog Vaals is 1 van de locaties van Landal Business Line. Landal Business Line is de zakelijke afdeling van Landal GreenParks. U kunt bij ons terecht voor een vergadering, kick-off, jubileum of bedrijfsuitje gecombineerd met teambuilding, catering,

Kloster Heidberg

Kloster Heidberg

Schrijf review Eupen (10.1 km)

'Kloster Heidberg': nieuwe vergadertopper in de Duitstalige Gemeenschap van België.

Snowworld Landgraaf

Snowworld Landgraaf

Schrijf review Landgraaf (16.8 km)

SnowWorld is meer dan een ideale gelegenheid om met uw vrienden, familie of collega's sportieve uurtjes door te brengen op de skipiste of in een van de gezellige restaurants.

No Photo Available

La Boisselée

Schrijf review Battice (17 km)

Onze twee aangrenzende feestzalen zijn bijzonder geschikt voor: uw banketten, bruiloft, familiefeesten of bedrijfsfeesten, recepties, vergaderingen en seminars, cocktails en aperitieven.

No Photo Available

Van der Valk Hotel Verviers

Schrijf review Verviers (19.2 km)

Voor de organisatie van seminaries vergaderingen, tentoonstellingen, bruiloften, doopfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten ...

Top vergaderzalen in Neu-Moresnet

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Neu-Moresnet? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Neu-Moresnet dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Neu-Moresnet

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Neu-Moresnet. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Neu-Moresnet was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Neu-Moresnet, Evenementenlocaties in Neu-Moresnet, Feestzalen in Neu-Moresnet, Trouwlocaties in Neu-Moresnet

Jouw vergaderzaal in Neu-Moresnet toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Neu-Moresnet. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: