Alle vergaderzalen in Braives op een rij

De beste vergaderzalen in Braives vind je op eventplanner.be. Inspiratie nodig? We selecteerden voor jou 10+ unieke vergaderzalen in Braives. Aan jou om de mooiste locatie te kiezen en te boeken!

No Photo Available

Salle Abbaye de la Paix Dieu

Schrijf review Amay (Jehay) (13.4 km)

Een buitengewone omgeving met tuinen, binnenplaatsen en zalen ingericht voor het succes van al uw evenementen, trouwfeesten, seminaries, ...

Hoeve Ferme Goyens

Hoeve Ferme Goyens

Schrijf review Landen (13.5 km)

Hoeve Goyens : karaktervolle feestzaal in de gerestaureerde stallen van onze authentieke familiale hoeve gebouwd in 1934. Geschikt voor al uw feesten, evenementen, recepties zoals babyborrels, communies, verjaardagsfeesten, jubilea, trouwfeesten, ...

Chateau De Limont

Chateau De Limont

Schrijf review Limont (Donceel) (14.8 km)

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in het Château de Limont, zodat u uw mooiste dag kunt doorbrengen op deze prachtige en magische plek. Bruiloften, familiefeesten, banketten, seminars en vergaderingen.

No Photo Available

Domaine Du Chateau De La Neuville

Schrijf review Tihange (15.2 km)

Voor al uw evenementen: doop, communie, feesten, bruiloften, begrafenissen, zakelijke diners, verjaardag, ... bieden we feestzalen voor 10 tot 150 personen

No Photo Available

Sogefra

Schrijf review Franc-Waret (15.6 km)

Franc-Warêt onderscheidt zich als een bevoorrechte plaats voor de organisatie van uw culturele, associatieve, professionele en privé-evenementen.

No Photo Available

La Ferme de Gabelle

Schrijf review Huy (16.2 km)

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en bedrijfsseminars, maar we organiseren ook al uw andere recepties vanaf vijftien personen.

De Beekhoeve

De Beekhoeve

Schrijf review Neerlanden (16.8 km)

In het pittoreske dorpje Neerlanden bevindt zich de Beekhoeve. Een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De geschikte lokatie voor allerhande feesten.

No Photo Available

Châteauform La Ramée

Schrijf review Jodoigne (19.4 km)

La Grande Abbaye de la Ramée ligt op slechts 40 minuten van Brussel en is vanuit elke richting te bereiken.

372 Coworking

372 Coworking

Schrijf review Coutisse (Andenne) (19.5 km)

Wij verhuren een vergaderruimte die plaats biedt aan maximaal 25 personen in een moderne, gezellige en leergierige coworkingruimte tussen Andenne en Ohey.

No Photo Available

New Hotel de Lives Namur ***

Schrijf review Namur (Lives-sur-Meuse) (19.7 km)

Magnifiek 3-sterrenhotel, charmant gelegen aan de oevers van de Maas. New Hotel de Lives telt 3 vergaderruimtes uitgerust met alle nodige meetingfaciliteiten.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Top vergaderzalen in Braives

De locatie van je feest of evenement bepaalt voor een groot deel de uitstraling en sfeer van je evenement, en dus de beleving die je voor je gasten wil creëren. Je kunt dus rustig stellen dat de vergaderzaal een event kan maken of kraken. Ben je op zoek naar de mooiste vergaderzalen in het centrum van Braives? Op eventplanner.be vind je inspiratie voor de beste locaties voor het organiseren van elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest, productlancering, trouwfeest, ... in België of in elke gewenste regio. We tonen je een up-to-date selectie van originele eventlocaties voor elk type event.

Vergelijk eenvoudig alle vergaderzalen in Braives dankzij de reviews van onze gebruikers. Bekijk de verbluffende (360°) foto's. Filter snel op het aantal personen, bereikbaarheid, ligging en faciliteiten zoals wifi, catering, airco, parking, ... Maak gebruik van de filters om het aanbod te reduceren en selecteer zo de feestlocatie die voldoet aan al je wensen.

Huur de perfecte vergaderzaal in het centrum van Braives

In de eventplanner.be database vind je snel de meest geschikte zaal, die helemaal aansluit bij jouw wensen en voorkeuren, voor al je evenementen in de buurt van Braives. En er kan nog meer! Vraag eenvoudig een offerte of prijzen aan bij verschillende zalen, plan een locatiebezoek in om de multifunctionele ruimtes te ontdekken, check de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Een vergaderzaal boeken in het centrum van Braives was nog nooit zo makkelijk. Heb je vragen over de organisatie in deze vergaderzalen? Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie.

Relevante links: Congreslocatie in Braives, Evenementenlocaties in Braives, Feestzalen in Braives, Trouwlocaties in Braives

Jouw vergaderzaal in Braives toevoegen

Goed nieuws! Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw vergaderzaal toe aan dit overzicht met vergaderzalen in Braives. In slechts enkele minuten maak je een gratis bedrijfspagina aan en vergroot je de bekendheid van jouw eventlocatie: