header

Vergaderzalen in Tessenderlo

De origineelste vergaderzalen in Tessenderlo vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Tessenderlo!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 98 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Tessenderlo'.
 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Heel leuk!

  Dank u wel voor de gezellige en leuke namiddag. Spelletjes vervelen niet, ook al was het koud en nat. Relaxte sfeer. Fijn dat er drank en wafels voorzien zijn! Heel leuk dat Luc ook een enthousiaste spelbegeleider is!

  Peggy Vanderstruijk - Vrijgezellen Jeroen - 12/03/2020

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Top locatie en top organisatie!

  Origineel concept waar samenwerken echt centraal staat! Fantastische teambuilding-locatie!

  Tinne Claes - Garage Herman Noyens NV - 06/12/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Geweldig!

  Een super locatie met zeer enthousiaste begeleiding! Originele en leuke activiteiten met een top ontvangst. We hadden een geweldige dag! Zeker voor herhaling vatbaar...

  Hanne Barbé - Taccx Partners BVBA - 22/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Het was een topdag!

  De nodige accommodatie voor een inspirerende voormiddag vonden we in de hooizolder. Dit werd gevolgd door vier schitterende teambuildingsspellen met oog voor samenwerking en verschillende rollen in de groep.

  Ruben Vandael - CM Limburg - 22/11/2019

Vergaderzalen in Tessenderlo

Op zoek naar een vergaderzaal in Tessenderlo? eventplanner.be is de place to be. Op deze pagina vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Tessenderlo (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Tessenderlo

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Tessenderlo. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet onmiddellijk een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Tessenderlo. Voor 'vergaderzaal Tessenderlo' hebben we momenteel 17 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een evenementenlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Tessenderlo, Evenementenlocaties in Tessenderlo, Feestzalen in Tessenderlo, Trouwlocaties in Tessenderlo

Filters

Sorteer op afstand

Rond Tessenderlo

Categoriën

Reviews

Vergaderhamers

Advertenties