header

Vergaderzalen in Hechtel-Eksel

De origineelste vergaderzalen in Hechtel-Eksel vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Hechtel-Eksel!

Vergaderzalen in Hechtel-Eksel

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 93 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Hechtel-Eksel'.
 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Het was echt heel leuk!

  Luc & Marina zijn warme mensen die hun eigen team zo kunnen sturen dat de teambuilding naar een hoger level gebracht wordt. TOPSERVICE voor een TOPervaring. Wij hebben echt genoten.

  Charlotte Fleerackers - Stabco Foundations - 13/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Superdag!

  Super leuke dag, voor herhaling vatbaar! Beste vrijgezellen ooit. Bedankt hiervoor.

  Julie Van der Schoot - Vrijgezellen Steffi - 13/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Super

  Het was een super belevenis, iedereen kon meedoen.

  Roma Nys-Vanhoof - Vlofin - 08/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Fantastisch

  Teambuilding op de Sint-Jozefhoeve betekent een heel tof en gevarieerd programma waarbij teamspirit centraal staat. Een ervaring die zeker de moeite waard is. Alle deelnemers konden nog lang nagenieten van het plezier dat we die dag gehad hebben!

  Stefaan Heirman - Vrienden Stefaan en Christel - 08/11/2019

Vergaderzalen in Hechtel-Eksel

Op zoek naar een vergaderzaal in Hechtel-Eksel? eventplanner.be is de place to be. Hier vind je razendsnel alle vergaderzalen in Hechtel-Eksel (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Hechtel-Eksel

Vroeger moest je zelf op zoek gaan naar een vergaderzaal in Hechtel-Eksel. Kijk simpelweg op eventplanner.be en je ziet meteen een lijst van alle vergaderzalen in de buurt van Hechtel-Eksel. Voor 'vergaderzaal Hechtel-Eksel' hebben we momenteel 21 alternatieven.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een locatie in België of Nederland toevoegen aan deze pagina. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele minuten in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Hechtel-Eksel, Evenementenlocaties in Hechtel-Eksel, Feestzalen in Hechtel-Eksel, Trouwlocaties in Hechtel-Eksel

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!