header

Vergaderzalen in Heusden-Zolder

De origineelste vergaderzalen in Heusden-Zolder vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Heusden-Zolder!

Vergaderzalen in Heusden-Zolder

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.57/10. Gebaseerd op 89 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Heusden-Zolder'.
 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Een aanrader!

  Een echte teambuilding in een geweldig kader met een positieve sfeer.

  Valeri Geeurickx - Keune Haircosmetics - 05/09/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  superleuk

  alles top, toffe boer en boerin, origineel

  Johannes Meukens - Vrienden Hans en Marita - 05/09/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Superdag!

  Alles was boven onze verwachtingen, veel gelachen, samenwerken, goede ontvangst, gezellig.

  Ilse Coninx - vrijgezellen - 01/09/2019

 • Kinepolis Hasselt

  Kinepolis Hasselt

  Proclamatie Hogeschool PXL @Kinepolis Hasselt

  We kiezen jaar na jaar voor Kinepolis Hasselt als locatie voor onze proclamatie. Tijdens het weekend ontvangen we ongeveer 5000 gasten. Zo'n event kan je enkel organiseren door te kiezen voor een geschikte locatie, met alle nodige voorzieningen en ondersteuning ter plekke.

  Caroline Stevens - Hogeschool PXL - 27/08/2019

Vergaderzalen in Heusden-Zolder

Op zoek naar een vergaderzaal in Heusden-Zolder? eventplanner.be is de place to be. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Heusden-Zolder (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Heusden-Zolder

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Heusden-Zolder. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Heusden-Zolder. Voor 'vergaderzaal Heusden-Zolder' hebben we momenteel 23 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Heusden-Zolder, Evenementenlocaties in Heusden-Zolder, Feestzalen in Heusden-Zolder, Trouwlocaties in Heusden-Zolder

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!