header

Vergaderzalen in Heusden-Zolder

De origineelste vergaderzalen in Heusden-Zolder vind je op eventplanner.be. Check foto's, reviews, ... van jouw favoriete vergaderzaal in Heusden-Zolder!

Vergaderzalen in Heusden-Zolder

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.57/10. Gebaseerd op 100 reviews over bedrijven in de categorie 'Vergaderzalen in Heusden-Zolder'.
 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Top locatie en top organisatie!

  Origineel concept waar samenwerken echt centraal staat! Fantastische teambuilding-locatie!

  Tinne Claes - Garage Herman Noyens NV - 06/12/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Geweldig!

  Een super locatie met zeer enthousiaste begeleiding! Originele en leuke activiteiten met een top ontvangst. We hadden een geweldige dag! Zeker voor herhaling vatbaar...

  Hanne Barbé - Taccx Partners BVBA - 22/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Het was een topdag!

  De nodige accommodatie voor een inspirerende voormiddag vonden we in de hooizolder. Dit werd gevolgd door vier schitterende teambuildingsspellen met oog voor samenwerking en verschillende rollen in de groep.

  Ruben Vandael - CM Limburg - 22/11/2019

 • Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Sint-Jozefhoeve Teambuilding

  Supertof!

  Super toffe mensen, super spel, super georganiseerd. De ideale teambuilding! Voor herhaling vatbaar!

  Michel Verheyen - C.V. De Biersussen - 22/11/2019

Vergaderzalen in Heusden-Zolder

Op zoek naar een vergaderzaal in Heusden-Zolder? eventplanner.be is de place to be. In onderstaande overzicht vind je onmiddellijk alle vergaderzalen in Heusden-Zolder (België). Vergelijk de reviews, bekijk tientallen foto's, hak de knoop door en maak van jouw feest of evenement een groot succes met de perfecte vergaderzaal!

Huur een vergaderzaal in Heusden-Zolder

Vroeger moest je het halve internet afspeuren naar een vergaderzaal in Heusden-Zolder. Kijk simpelweg op deze pagina en je ziet onmiddellijk een overzicht van alle vergaderzalen in de buurt van Heusden-Zolder. Voor 'vergaderzaal Heusden-Zolder' hebben we momenteel 22 opties.

Jouw vergaderzaal toevoegen

Goed nieuws! Vanaf nu kan je zelf een eventlocatie in België of Nederland toevoegen aan dit overzicht. Het kost je geen cent en neemt slechts enkele seconden in beslag. Klik op onderstaande knop en zet jouw vergaderzaal in de kijker.

Relevante links: Vergaderzalen in de provincie Limburg, Congreslocatie in Heusden-Zolder, Evenementenlocaties in Heusden-Zolder, Feestzalen in Heusden-Zolder, Trouwlocaties in Heusden-Zolder

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!